Söndagen i bilder

Hej på er!

Idag har det hänt en hel del, och jag har även fotat en hel del, så jag tycker vi avslutar denna vecka med ett litet "min dag i bilder"-inlägg!

Jag och sambon försökte oss på någon form av "lyx-frukost" såhär på söndagskvisten med muffins från OKQ8, haha. Jag skickade ut sambon i regnet för att kila ned till macken, och förberedde hemma med lite ljus och kaffe till honom. Han ville överraska mig med en latte, men den var slut så han improviserade ihop en egen is-latte med spraygrädde. Visst är det tanken som räknas? ;)

Efter frukosten promenerade jag till fina Jenny! Hon är ju ledaren för House of Silfver och har såklart maaassor av scenkläder. Så jag skulle dit och låna lite grejer som vi ska ha på Kulturnatten, hihi!

Sedan drog jag till jobbet och koreograferade samt repade för fullt med The Aces! Nu börjar vi verkligen få ihop vårt sprillans nya nummer som har premiär på Kulturnatten! Vi är så taggade, det ska verkligen bli roligt att visa upp något nytt och fräscht.

Och sen gick vi till Latino Teatern där vi kommer att hålla till på Kulturnatten. Där testade vi både scenen och hängde med våra fina vänner!

Och till sist så var himlen såhär vacker när jag promenerade hemåt för någon timme sen! Det börjar verkligen bli kyligare ute och blåste så mycket, jag gjorde verkligen rätt i att ta halsduken idag!

Nu ska jag ta mig en kopp te och mysa upp mig i soffan! Conny jobbar till 21 så blir en lugn hemmakväll. Vad gör ni ikväll?

KRAM.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hihi men åh så gulligt, det är verkligen tanken som räknas ❤️ Kram
nouw.com/happym
enna,