Sol med tråkiga besked

Godkväll på er!

Tack så jättemycket för era fina ord på gårdagens inlägg. Jag mår mycket bättre idag tack, men jag har bestämt mig för att ta det lite lugnare med träningen den här veckan, bara för säkerhetsskull.

Idag jobbade jag 9-16, och som tur var fick jag skjuts av en kollega så jag kunde låta bilen stå. Suck, det är verkligen så krångligt med parkering nu när de bygger om. Men på fredag ska det vara klart, hallelujah! Imorgon blir en kamp att hitta parkering igen efter jobbet, men förhoppningsvis är det sista gången.

Idag har jag fått tråkiga besked igen. Som ni vet har jag varit ledig från dansskolan på tisdagar då vi ställde in mina vuxengrupper i tre veckor i och med restriktionerna. Nu har det kommit fler restriktioner, vilket nog ingen har missat, vilket gör att hela dansskolan nu stänger för terminen. Usch, så himla tråkigt!

Istället kommer vi att filma lektioner åt dem att ha hemma, och OM det är möjligt kommer vi ta igen vissa lektioner i januari. Annars får även de lektionerna bli över video. Detta gäller alltså även mina barngrupper på måndagar, verkligen ALLA mina grupper, och eftersom jag hade vikarie åt dem igår när jag mådde dåligt så kommer jag inte få träffa dem mer då deras två sista lektioner blir över video. Usch, usch, usch. Det är så himla tråkigt. Jag är glad i alla fall för tekniken och att vi kan ge dem i alla fall lite dansglädje över film.

Hoppas ni haft en bra dag!

Många kramar!

Gillar