Snowy Sunday

Godkväll på er denna snöiga söndag!

Har ni också fått massor med snö? Jag tycker snön är mysig så för min del gör det inte så mycket, meeen jag börjar längta en smula efter våren också, haha.

Min helg då? Igår hade jag en heldag med min familj, så underbart. Jag, mamma och syster tog lite tjejtid och åkte runt på stan. Jag fyndade lite nya kuddar till lägenheten, hihi, lite kläder, ett par nya vinterskor, och så har jag hittat ett par gardiner också vi ska åka och köpa så småningom. Tur att Conny och jag har liknande inredningsstil. ;) Efter det åkte jag med dem hem där det blev middag då även pappa var med!

Jag kom hem lagom till Melodifestivalen då jag förberedde alla nya inredningsgrejer, preppade godiset och drickan, och överraskade min sambo som slutade jobba 20.00 med godis och ny inredning, haha! Ni som såg Mello, vad tyckte ni? Själv tyckte jag att det var helt okej!

Idag har dagen varit lugn, jag har träffat Cecilia en sväng på stan, men annars har jag mest hängt hemma och pysslat i min Bujo och koreograferat lite. Det ska jag fortsätta med nu ikväll då Conny jobbar till 21.

Hoppas att ni har haft en bra söndag, kram!

En liten sneak-peak på vårt sovrum! Är det fortfarande intressant för er att se fler bilder på lägenheten?

Gillar