Snökaos

Godkväll på er!

Jag vet inte hur det är hos er, men här har det fullkomligt vräkt ned snö flera dagar i rad! Jättemysigt, absolut, men inte alls lika mysigt idag när vi skulle åka och handla. Vi använder inte vår bil jättemycket då vi bor som vi bor, och speciellt inte nu när jag inte jobbar längre. Därför blir det nuförtiden bara väldigt korta sträckor när vi byter parkering (vi har 24-timmarsparkering).

Så idag när vi skulle åka handla stod vi tjugo minuter och försökte skotta fram bilen, haha, för att sedan inse att den inte startar... Batteriet var stendött. "Men varför startade ni inte bilen medan ni skrapade den så den blev varm? Då hade ni inte gjort allt arbete i onödan". Så kanske många av er tänker, meeen vi hade också otroligt lite bensin och vågade inte riskera att ha den på tomgång ifall den skulle dö av den anledningen. Så prioriteringarna idag var 1) tanka, 2) handla, haha.

Men det blev ju som ni förstår inte många meter med den bilen! Vi fick låna Connys mammas bil som tur var, och imorgon kommer pappa och ska fixa batteriet. Slutet gott, allting gott, i alla fall för nu. Ärligt talat är jag inte förvånad att det som hände hände med tanke på hur lite vi kör och hur otroligt kallt det varit de här dagarna, men såklart surt när det händer.

Iväg kom vi i alla fall, och någon timme senare och med en korv i magen var vi hemma igen! Jag har hittat så många nya recept som jag är så taggad på att testa! Mitt största tips när man börjar känna att det är tråkigt och jobbigt att laga mat är ju helt klart att leta fram lite nya recept, man känner sig så inspirerad och motiverad på nytt.

Väl hemma igen då så har de senaste timmarna spenderats med plugg. Nu känner jag faktiskt att jag ligger rätt bra i fas vilket är så skönt jämfört med förra veckan. Jag ska satsa på att göra klart så mycket som möjligt imorgon så att jag faktiskt kan försöka vara så ledig som möjligt på söndag.

Och på tal om plugget, glöm inte att ni fortfarande kan ställa frågor i min frågestund angående mina kinesiska-studier! Det går bra att kommentera i detta inlägg om ni vill.

Nu ska jag fixa lite annat med bloggen, och sedan blir det middag och fredagsmys!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Haha åhhhh nej stackare, gud vad segt med bilen!! Usch hatar bilproblem och ännu värre när man redan skottat fram den haha ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Förstår att ni blev less när det krånglade med bilen, skönt att allt l��ser sig ändå! Hoppas ni får en fin kväll och en bra helg!

nouw.com/notsoquiet
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Här är all snö borta, dock är det ganska kallt så skulle inte förvåna mig om det kommer snö någon dag.
Älskar att leta upp och prova nya recept. Blir så taggad att jag vill laga allt direkt.

nouw.com/jossustravelpics
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Det har kommit en del snö här också. Hoppas det löser sig med bilen 😍

nouw.com/emelieanderssoon
Linnea,

Vi hade snökaos förra veckan 😊

linneakinis.blogg.se/
tinafalkestad
tinafalkestad,

Men fy vilken otur! Förstår att ni inte är så jätteglada åt snön med tanke på allt jobb och sedan att bilen inte ens startade!❤️ Hoppas ni får en fantastisk helg iallafall fina du! Kram❤️

nouw.com/tinafalkestad
Jeanettekoplik
Jeanettekoplik,

Men vad jobbigt med bilproblen, sånt kan verkligen förstöra ens dag. Hoppas det löser sig med bilen 😊

nouw.com/jeanettekoplik
linndossing
linndossing,

Men gud så tråkigt haha! Hoppas allt löser sig med bilen! Kram

nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,

Som snö kan ställa till det ibland alltså haha... <3 Kram fina!

nouw.com/linneassofie
carroat
carroat,

Kul med massa nya recept att testa och så mysigt med så mycket snö, men såklart segt med bilen! ❤️

nouw.com/carroat