Skönhetslådan

Jag är en rensare. Jag älskar att rensa och få ordning och reda, men är dessvärre också lite av en samlare, hehe. Väl hemma idag efter jobbet bestämde jag mig för att ta tag och rensa i en låda som det nog inte har varit ordning i sedan jag faktiskt flyttade hit; skönhetslådan.

Jag gillar smink, absolut, men har inte kopiösa mängder av det utan det är några paletter hit och dit o.s.v., utan min låda består mycket mer av tvål, body lotions, parfymer, nagellack, hårgrejer, smycken, grejer till när jag gigar, ja, det mesta helt enkelt!

Jag är också en såndär "ifall att"-are. Typ "Jag kommer att börja använda denna" eller "Den kan vara bra att ha ifall att", men nej, idag sket jag i det och bara dumpade (eller skänkte!) det som jag verkligen inte känner att jag kommer att använda. För to be honest, om man inte har använt det på tre år, kommer man att börja?

Och se på sjutton, vilken skillnad det blev! Så otroligt skönt att rensa bort och städa ur, och jag fick till och med plats att flytta lite grejer till badrummet! Underbart.

Hur är ni? Har ni också någon låda hemma som verkligen är kaos? Och är ni mer rensare eller samlare?

KRAM, ha en fortsatt fin torsdag!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Smink är helt klart det bästa och det roligaste!! Haha guud vad mycket saker man har egentligen, tror jag behöver rensa lite jag också :'D KRAM
nouw.com/emmaengstrom
sofieevelina
sofieevelina,
Älskar också att rensa! Men dock inte för ofta haha :'D
nouw.com/sofieevelina
Carolina,
Åh så fint! Ja, nej jag är likadan. Samlar på mig mycket ifall att eller "åh detta var tjusigt" och sedan använder jag det aldrig eller sällan. Jag har flyttat ett x antal gånger nu och allt (förutom tvålar) har minskat ner drastiskt från första flytten till lägenheten 😉 men ohja mitt kaos såg ut som ditt haha 😃 <3
knaset.com
Alice,
Rensade som en tok innan jag flyttade, och det är verkligen så skönt när det är gjort!
alicelindstrom.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Wow vilken förbättring!
nouw.com/celinelundqvists
tinafalkestad
tinafalkestad,
Smink är så roligt! Vilken skillnad det blev! Jättefin blogg 😍
nouw.com/tinafalkestad