Självplock på Ringstad gård

God kväll!

Så himla skönt det är att ha internet igen och kunna vara tillbaka här, hihi! Idag har jag haft fullt upp, så därför ett lite senare inlägg, men det tar vi imorgon! Det roliga med att ändå varit borta ett tag är ju att det finns så mycket att blogga om och dela med mig av. Så min sammanfattning av veckan imorgon kommer ju att bli riktigt najs!

Ikväll ville jag passa på att dela med mig av något jag gjorde i tisdags, nämligen självplock av jordgubbar! På förmiddagen åkte jag och min vän Frida ut till Ringstad gård och plockade på oss hela sju liter! Verkligen en så mysig sommaraktivitet och oj, så mycket jordgubbar det fanns! Det tog inte många minuter att plocka ihop de där literna, haha.

Självplock på Ringstad gård

Verkligen en så mysig och somrig aktivitet! Jag har faktiskt inte plockat jordgubbar sedan jag var barn, så det var väldigt roligt, och att verkligen få göra det med min barndomsvän var ju extra speciellt. Har ni möjlighet att plocka egna jordgubbar rekommenderar jag det verkligen, både prisvärt och roligt!

Nu inväntar jag faktiskt donnan ovan för lite sushikväll, mysigt mysigt!

Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Pauline,
hilmak
hilmak,
Åh det är så mysigt att plocka jordgubbar!! <3 Måste också göra det i år! 😍😍
nouw.com/hilmak
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så himla mysigt att plocka jordgubbar! ❤️ Hoppas ni fick en mysig kväll, gott med sushi!☺️ ser fram emot din sammanfattning av veckan! Kram ❤️
nouw.com/tinafalkestad
linndossing
linndossing,
Mums så gott!! Har också varit och plockat massor <3
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh självplock hör verkligen till sommaren, och jordgubbar är ju liksom sommarens bär 😍 så mysig grej att göra! Kram vännen ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Jasmine,
Men så härligt! Det har jag aldrig gjort. En riktig sommaraktivitet, minst sagt. 😊
Kram
rosanatt.blogg.se
Josäfin,
men WOW vad härligt 😃
jossanamigo.blogg.se
happyM
happyM,
Men åhhh vad sugen jag blev på jordgubbar nu hihi❤️ kram
nouw.com/happym