Sista veckan är klar...

Herregud, jag kan inte riktigt förstå att jag skriver de där orden i rubriken... Min sista vecka på utbildningen är nu klar, och jag har bara tre ynka dagar kvar nästa vecka. Kan ni förstå?! Inte jag i alla fall...

Denna vecka har bestått av mycket redovisningar. Bl.a har vi redovisat om några böcker vi läst, om vårt projekt, samt lämnat in två skriftliga uppgifter. Så inte jättemycket dans, men hade en såååå bra balettlektion igår vilket var underbart!

Nu har jag landat hemma, men ska snart iväg igen och möta upp sambon i stan för att fixa lite ärenden. Vädret är tyvärr jättetråkigt med grått och regn, men ska bli mysigt att vara hemma ikväll då.

Mina planer för helgen är att imorgon jobbar jag först på Maxi 9-15, och sedan ska jag giga på ett ställe här i stan! Ska bli superkul, och är ni i trakten kan ni komma förbi Kulturmixdagen på eftermiddagen! ;) Söndag är det ju mors dag, så då blir det såklart mys med mamma och familjen!

Kram på er, hoppas ni har haft en jättefin dag!

Gillar

Kommentarer

nwistrand
nwistrand,
Men åh så roligt!! 😃
nouw.com/nwistrand
Alice,
Ojj vad fort det har gått!!
alicelindstrom.se
shazi
shazi,
Sarah,
Så skönt att det är slut snart 😊 Kraam
CheerSarah.devote.se
Sara,
Kul med balett <3
www.aamaziing.se
happyM
happyM,
Åhhh så sjuk känsla att du snart är done!!! Såå himla grym du är!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Ja, man får inte glömma mors dag! 😊 Ha en fin dag!
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Oj jösses! Är det så kort tid kvar?? HELT galet ju! Minns inlägget när du med lycka skrev att du hade blivit antagen, och nu är det slut. Jösses! Hoppas du får en toppenhelg nu och njut sen av lovet hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Julia,
ååh din helg låter jättekul 😃
ajlimuller.se
Yasmine,
Iiiih vad spännande att snart vara klar! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se