Shopping-dag

Godkväll på er vänner!

Oj, vilken dag. Idag har jag knappt varit hemma känns det som, haha. Jag tillät mig att ta en ordentlig sovmorgon, för att runt tolv åka in till stan och möta upp mamma. Jag hjälpte henne att fixa lite julklappar, och så köpte jag en julklapp till morfar.

Sedan några år tillbaka ger vi inte julklappar inom släkten utan vi brukar spela olika julklappsspel o.s.v., men eftersom det lutar åt att jag och Conny inte ska träffa morfar i år så ville jag skicka med en julklapp till honom. Resten av min familj sitter i stort sett i karantän då min syster pluggar hemma, mamma jobbar hemma, och pappa rör sig bara mellan kontoret (där många ändå jobbar hemma) och hemmet, medan jag kommer att jobba i butik de mest hektiska dagarna på året. Så jag känner mig inte bekväm med att träffa morfar ifall jag skulle bära på något jag inte vet om. Vi har bestämt att vi ska facetimea när mamma och pappa är där, och det känns ändå bra.

Vilket sidospår det här blev, haha! Det var inte meningen, men jag har verkligen haft ett dilemma kring min morfar. Det är så svårt det här med Corona.

Vi åt i alla fall lunch på Il Cibo, supergott, och efter det fixade vi några julklappar till. Sen vet jag inte vad som hände, haha. Conny var inne i stan med sin syster som skulle fixa julklappar, och jag sa att jag skulle kolla lite snabbt på rean och sedan åka hem. Två timmar senare var jag fortfarande kvar och kunde möta upp dem igen när de var skulle åka hem, haha.

Jag lyckades fynda en jacka (den ovan) som jag är sååå nöjd med! Jag har hela hösten letat efter en beige jacka, verkligen LETAT, men inte hittat någon som känts prisvärd. Jag gillar min svarta, men den är ganska tunn, plus att man ser allt ludd från halsduken. Så när jag hittade denna som var nedsatt till 450 kr slog jag till! Jag fyndade också en väska, hehe, vilket nog var liiite onödigt, men jag ser det som en julklapp till mig själv. Jag älskar den verkligen, så ser fram emot att använda den! Sen skulle jag bara titta lite inne på Scorett, och det slutade med att jag kom ut med ett par blå/silvriga klackar i sammet... MEN! När jag pratade med mamma i telefon sa hon att jag kunde få dem i julklapp, så hon var snäll att swisha för dem. Så himla gulligt av henne! Så nu har jag fått ordet att slå in dem och sen öppna igen på julafton, haha.

Gudars, vad mycket jag skrivit nu i det här inlägget om ingenting känns det som, haha. Men, men! Ibland är det skönt att bara låta fingrarna skriva, och ibland blir det vettigare innehåll, och ibland mindre vettigt, haha.

Imorgon jobbar jag 10-19 och sedan jobbar jag fram till den 23 december!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Vilken fin jacka du fyndade! 💕 Och vilken mysig dag! ❤️

nouw.com/carroat
Ida,

Vilken fin jacka och vad god maten såg ut. Tur man har facetime osv denna speciella jul.

idasivertsson.blogg.se