Sammanfattning av veckan

Det är söndageftermiddag, och jag tycker vi sammanfattar veckan med denna lista! Listan hittade jag här.

Något jag gjort den här veckan som var planerat: Jobba med mina barngrupper på dansskolan i tisdags.

Något jag gjort som inte var planerat: En hel del faktiskt, dels rycka in på Maxi två gånger pang bom, och sedan åka med mamma och pappa till släkten igår.

Ett tips från veckan: Ät INTE glass som varit lite tinad och sedan frysts ned igen. Det ledde till matförgiftning och spyor i mängder för mig i natt...

Veckans upptäckt: Netflix-serien Instant Hotel/Hotellkampen! Jag älskar ju kreativa tävlingsprogram, och här tävlar olika par om vem som har det bästa "instant hotel" i Australien. Riktigt roligt att se så många otroligt vackra och inspirerande boenden!

Godaste maten jag lagat den här veckan: Okej, jag lagade inte detta, hehe, men min sambo överraskade mig med en ny rätt som var otroligt god och enkel! Det var nudlar i olika såser och sojor tillsammans med stekt broccoli.

Veckans aj: Helt klart mitt halsont!

Veckans känsla: Lite ofräsch och upp och ned, haha, men enbart p.g.a att jag gått i det där mellanläget mellan frisk och sjuk. Trodde verkligen jag var frisk, men vips, då kom halsontet tillbaka. Sedan inatt var jag uppe och kräktes fyra gånger, inte alls najs. Men konstaterade att det var en dålig glass jag ätit som vi haft i frysen lite för länge som orsakade det hela, så ingen magsjuka i alla fall! Men ja, lite ofräsch och ynklig har nog känslan varit den här veckan, haha.

Veckans frukost: När vi hade köpt hem nyponsoppa och naturell yoghurt igen så jag kunde dricka nyponsoppa och göra smoothie till frukost!

Veckans magi: Jag tror nog att höstdagen igår tar det priset! Så mysigt att umgås med familjen och släkten en hel dag, och hösten visade sig verkligen från sin bästa sida.

Betyg på veckan: Tre av fem! Det drog ned att jag mått som jag mått.

Ha en fortsatt fin söndag, kram!

Gillar