Samarbete med Poster Store

Nu är det dags för mig att presentera ett samarbete jag sysslat med ett tag, nämligen Poster Store!

Jag och min sambo är ju relativt nyinflyttade i vår nya lägenhet, vilket gjort att tavlor och liknande inte riktigt prioriterats att sättas upp eller införskaffa. Vi har några tavlor sedan innan, men med en större lägenhet ville vi utöka lite. Och då var ju detta samarbete helt perfekt! Poster Store har jättefina posters och tavlor med ett stort utbud av olika kategorier. Något jag gillar lite extra är att de även har många olika ramar att matcha med!

Poster Store

Här ovan ser ni vad jag (och Conny såklart, haha) valde att beställa! Vi är verkligen så nöjda. Om du också vill klicka hem några superfina tavlor så har jag en rabattkod åt er! Ange alice.35 i kassan så får ni 35% på ert köp! Detta gäller på alla posters förutom Selection. Koden är giltig t.o.m 29/10, och går ej att kombinera med andra rabatterbjudanden. Shoppa loss!

Både jag och min sambo var eniga om att vi ville ha in lite mer färg i lägenheten, och då passade de här två grön-blå tavlorna så bra! Vi gillade verkligen det "naturiga" och lugna, och på Poster Store kan du hitta många prisvärda posters och ramar med skandinavisk design. Med hjälp av det stora utbudet är det väldigt lätt att finna inspiration till att skapa din egen tavelvägg.

De andra två fick dela plats på en tavellist tillsammans med vår elefanttavla vi hade sedan innan! Är lite osäker på vad jag tycker om placeringen, men vi får känna på det lite. Något som också är väldigt bra med just Poster Store är att de varje tisdag släpper en ny kollektion med posters! Helt perfekt ju för att regelbundet kunna inspireras på nytt och uppdatera sin tavlor!

Och till sist de här två! Tanken är att vi ska sätta upp dem på väggen såklart, haha, men då vi inte har några verktyg för det får vi invänta tills min pappa kan komma och hjälpa oss, haha. Men vi ville verkligen ha några tavlor som syftade lite mer på vår kärlek till varandra!

Det är verkligen lätt att skräddarsy sin egna tavelvägg efter sin egen smak och stil. En sista grej som verkligen är värt att nämna är att Poster Stores posters är tryckta på papper av hög kvalitét som är hållbart producerat och att de jobbar väldigt medvetet med miljön i åtanke. Det gillas starkt!

Både jag och Conny är himla glada med våra nya tavlor, det blev så himla fint i lägenheten!

Hoppas ni får en fin dag, och glöm inte att shoppa loss med hjälp av rabattkoden alice.35!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby ,

Vilka fina posters du valde! <3 Kramis

starbys.se
linndossing
linndossing,

Så snygga tavlor du beställde hem! Alltid lika roligt att se vad folk beställer, finns så himla mycket fint!

nouw.com/linndossing
hilmak
hilmak,

Kul med samarbete! <3 Visst har dom så mycket fint! 😍 Kram!!

nouw.com/hilmak
Lisa,

Vilka fina tavlor 😊 Ska kika in på deras sida 😊 kram

familjenkaotisk.blogg.se
by_anniess
by_anniess,

Så kul med samarbete! Såå snyggt med tavlor på väggen<3

nouw.com/by_anniess
carroat
carroat,

Superfina ju! 💕

nouw.com/carroat
Carolina,

Så fina posters ni beställde hem! Jätte fint att symbolisera er kärlek via posters och alltid roligt att få hem lite nytt till lägenheten 😃

knaset.com
Hilma
Hilma,

Åh älskar verkligen poster store! SÅÅÅÅ BRA och vad fina posters du valde <33

nouw.com/hilma
? T',

Åh men wow vad härliga tavlor! Skulle mer än gärna ha alla dessa i min lägenhet! Blir så personligt och nice! Tyvärr har jag massa annat jag måste prioritera och har faktiskt inte satt upp en enda tavla... flyttade hemifrån för lite mer än ett år sen. Men det kommer!

devote.se/babustyle