Rosa blommor

Hej på er!

Fredag idag och jag har inte jättemycket fredags-feeling. Kanske för att jag jobbar helgen, haha? Men jag kämpar på, efter helgen har jag bara tre dagar kvar på Maxi för den här sommaren, hihi!

Idag jobbar jag 15-22.15 och jag har ju nämnt förut att jag verkligen inte tycker om att börja sent. Jag ogillar verkligen känslan av att behöva gå och vänta på att få börja jobba. Men idag har det faktiskt varit himla skönt! Efter att ha haft en rätt dålig dag igår så behövde jag den här förmiddagen för mig själv och bara få vara och ladda om. Jag var också produktiv och planerade upp min dag innan jobbet så att timmarna inte skulle kännas så långa och bortslösade som de lätt gör.

Började med min härliga morgonrutin, sedan hade jag planerat in att städa 20 minuter. Som jag nämnt en annan gång tidigare gillar jag att sätta timer när jag gör saker, inte just för att det MÅSTE bli klart inom just den tiden, utan mer för att få en känsla av struktur och att jag avsatt tid för just det här. Mina tjugo minuters städning blev istället en timme, haha, men det är det ju ingen som klagar på!

Koreograferade lite, gick en promenad och fixade en överraskning till en person (men kan inte säga vem med risk för att hen läser detta, hehe), och har precis lagat lite mat. Faktiskt en väldigt lugn och bra förmiddag i min smak.

Nu ska jag bara ta det lite lugnt innan det är dags att bege sig. Förhoppningsvis blir det en lugn kväll! Min sambo har också sista dagen på sitt sommarjobb idag, Familjejuristerna, så lite ska vi nog fira det i helgen också. Så himla stolt över honom.

Ha en fin fredag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Gud vad smart just detta med timern, inte tänkt på det innan men är verkligen likadan som dig - det hör jag! 😃 WOW vilka fina blommor vännen och fira ordentligt i helgen! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
carroat
carroat,
Vilken vacker bukett och hoppas jobbkvällen blir bra 💕
nouw.com/carroat