Räddaren i nöden

Åh, sicken seg dag jag haft idag, haha.

Jag vaknade tidigt och kände snabbt att jag hade behövt lite mer sömn, men det gick inget vidare att somna om. Jag duschade och lagade mitt frukostbröd, och så fastnade jag framför TV:n med en serie. Ganska snabbt kände jag en huvudvärk komma krypandes, vilket det ofta gör för mig när jag sovit dåligt. Med huvudvärk blir man ju inte direkt mer motiverad på att göra saker, och när klockan närmade sig ett hade jag varken ätit lunch eller hoppat ur mjukiskläderna. Början av dagen var produktiv, sedan gick det utför, haha.

Jag har så svårt för sådana här dagar. Inte för att det "inte är okej" att gå omkring och mysa en hel dag, för det är det absolut, men just för att jag blir så sjukt rastlös! Rastlösheten övergår sedan i irritation, och sen är jag svår att muntra upp. Då blir jag bara bitter över att jag inte gjort något med min dag, när jag faktiskt inte var på "hemma i pyjamas"-humör.

Vilken tur det är då att man har så goda vänner! Lilly hörde nämligen av sig och frågade om jag skulle med ut och gå med henne och hennes hund, och vips var jag påklädd, sminkad, och livet kändes lite lättare! Det var så skönt att komma ut i luften och faktiskt känna att jag gjorde något! Det krävs verkligen inte mycket för att få mig att känna mig produktiv och meningsfull igen.

Nu har jag precis kommit hem, men ska snart iväg igen! Ikväll blir det grillning hemma hos mina föräldrar, och där sover vi även över. Så mysigt att komma hem. Imorgon jobbar jag 10-19.

Ha en fortsatt fin lördag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer