Produktiv morgon och Danskarusellen

Hej på er!

Åh, vilken härlig, produktiv morgon jag haft idag!

Jag började med en morgonpromenad igen redan innan klockan slagit åtta, och väl hemma igen tog jag en dusch och tvättade håret. Kort senare slängde jag in några maskiner tvätt (för att en timme senare hitta hela tvättstugan badandes i sköljmedel då flaskan råkat vält, hehe...), och sedan åt jag en mumsig grötfrukost!

Senare idag har jag ju avslutning med mina Star Dance-barn! Det ska bli roligt, men såklart tråkigt också. Så snart ska jag sätta mig och skriva i allas diplom! Efter det ska jag och Jossan ses och hon ska fota mig lite! Jag vill jättegärna ha lite mer "dansiga" bilder på mig, så det ska vi försöka få till!

Gårdagen då? Igår satt jag ju som sagt domare för danstävlingen Danskarusellen samt att min uppvisningsgrupp gästuppträdde! Det var jätteroligt att vara domare, men även väldigt svårt, men vi lyckades hitta en värdig vinnare och tvåa som ska få representera Östergötland i den stora Sverige-finalen! Vårt uppträdande gick jättebra, men har tyvärr inte så många bilder just nu! Är ni sugna på film kan ni kolla på vår Instagram theaces_nrkpg, eller vår Facebook-sida! Kommer dela här också när han som filmat lagt ut på Youtube, eller om jag lägger ut min egna från mobilen.

Hoppas ni får en fin söndag, kram!

Är helt kär i min nya blus från SHEIN, passar så bra med min midjeväska!

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Ja verkar vara svårt att vara domare, men härligt att du tyckte det var roligt 😊
Http://linneakinis.blogg.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vilken härlig morgon det lät som att du haft, så skönt att börja dagen tidigt! Kan förstå att det är lite sorgligt att det är slut, men man får tänka på vad kul det varit 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Carolina,
Typiskt med sköljmedlet, något som bara inte ska hända haha! Roligt att du fått suttit som domare 😃 kan förstå att det var ett tufft jobb men samtidigt väldigt roligt!
knaset.com
Jasmine,
Svar: Tack så mycket för din härliga kommentar till inlägget om våra köpta vigselringar!
Önskar dig en fin vecka.
Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad fantastiskt! Sånna där dagar när allt bara rullar på och man får checka av saker sådär är ju verkligen fantastiska! STOR KRAM hjärtat och ha nu en helt otrolig vecka <3 <3 <3
nouw.com/matildaberlin
Netti Starby,
Vad roligt att du fick vara domare! 😃 Kramis
starbys.se
Yasmine,
Måste vara superkul och utmanande att vara domare! 😃 Och vilken mardröm att behöva städa upp sköjlmedlet haha! Kram
yasmissy.blogg.se/
Sara,
Så kul att vara domare, men förstår att det var svårt också <3
www.aamaziing.se
Frida,
Hräligt! och fin top på första bilden, älskar randigt 😃
fridachristina.com
Ska bli kul att se bilderna från fotosessionen! 😊
www.henrikolsson.eu