Produktiv lördag

God kväll!

Sicken produktiv lördag jag haft idag!

Klockan 10-12 var det nämligen dags för rep inför Kulturnatten, och det gick bra! Kulturnatten i år blir ju inte riktigt som vanligt tyvärr p.g.a Corona, men vi gör vårt värsta ändå med dansfilmer och live streams. Vi i The Aces har ett eget, och sedan är vi även med i ett annat event med några andra dansare och det var det vi övade idag! Så kul. Efter det tog vi oss en lunch tillsammans, mysigt, och sedan bar det av till affären för mig och sambon där vi storhandlade.

Väl hemma igen gjorde vi veckans goda gärning, hihi. Häromdagen bakade jag bullar (som blev så goda, herregud!) och jag bestämde mig ganska snabbt att jag skulle gå över med några till vår granne som vi fått så fin kontakt med sedan vi flyttade in. Så det gjorde vi idag och han blev SÅ glad. Vi fick även en liten tur av hans lägenhet och konstverk, haha. Tänk vad mycket man kan göra för en människa med så enkla medel!

Sedan dess har vi bara tagit det lugnt hemma och lyssnat på regnet som smattrar för fullt utanför. Jag har även råkat däcka i soffan två gånger, hehe... Jag sov verkligen helt förfärligt i natt, så ikväll blir en tidig kväll för mig!

Hoppas att ni haft en fin lördag!

Många kramar!

Gillar