Positiv onsdag

Godmorgon på er!

Onsdag idag och lill-lördag! Inte för att jag brukar uppmärksamma det så mycket, haha, men jag tycker alltid att man redan under onsdagen börjar känna lite helgkänsla!

Nu har jag två undervisningsdagar i ryggen, måndagen och tisdagen, och det känns galet att nästa vecka redan är den sista innan en veckas höstlov! Som veckorna springer. Idag jobbar jag på Maxi 10-18 och vi ska fortsätta plocka med julen, hihi.

Många tycker nog att det är för tidigt, och ja, det kanske är lite tidigt, men Maxi är faktiskt ändå sist bland alla butiker i stan och jag tycker att det är extra roligt att jobba med julen. Det blir en så mysig stämning bland hela personalen och det är så roligt att se vilka årets nyheter är. #arbetsskadad

Jag vill också starta denna onsdag med fem positiva punkter! Let's go!

Fem positiva punkter:

- Dans för mig själv. I måndags innan jag började undervisa hade jag tid att åka in tidigare till danssalen och dansa. Det var så längesedan jag bara dansade för mig själv och det var så himla skönt och roligt.

- Julen på jobbet. Ja, detta är som sagt så himla mysigt! Älskar att plocka upp julen, får julkänslor deluxe.

- Soligt. Jag tittar ut genom fönstret och det är soool ute! Tjohej!

- Ledig helg. Jag har bara en sak planerad i helgen, och efter mina senaste fullspäckade helger känns det otroligt skönt.

- Storhandling. Idag när jag slutar jobbet ska vi storhandla, och jag har hittat lite nya recept jag vill testa så är väldigt taggad på att handla lite till dem!

Vad har ni för positiva punkter idag?

Hoppas ni får en toppenfin onsdag!

Många kramar!

Gillar