Pluggkaos deluxe

Hej på er!

Åh, vilken himla studie-bubbla jag levt i det här dygnet! Idag hade jag min första föreläsning, och låt oss säga att det har varit allt annat än smärtfritt... Igår upptäckte jag att det låg material uppe på plattformen (där det legat uppe en vecka) på saker som skulle förberedas inför första föreläsningen/seminariet, alltså IDAG. Men inte fick jag någon notis om det? Eller något mejl? Jag tycker det är så konstigt att säga att kurserna BÖRJAR den här veckan, vecka tre, när det legat material uppe i en vecka som vi ska ha förberett. Då kan man väl lika gärna säga att man börjar den vecka man förväntas börja plugga, inte när första föreläsningen/seminariet är? Usch, frustrerande.

Så igår satt jag och förberedde järnet, och det gick ju inte direkt dundersnabbt då jag som sagt inte pluggat så ihärdigt på två år. Föreläsningen idag gick ändå helt okej (vi har alltid föreläsning och seminarie i ett, men orkar inte skriva ut båda varje gång, haha), men såklart jag var ringrostig. Men då var det bara att plugga järnet inför morgondagens seminarie som jag inte HELLER fått någon notis om att jag ska förbereda mig inför.

Så ja, det kändes som att jag drunknade innan jag ens hann börja, haha. Men men, det är bara att ta tag i och snart är jag i fas, men otroligt frustrerande att det inte kommit några notiser eller mejl. Hur skulle jag då kunnat veta när jag förväntar mig att kurserna börjar den här veckan?

Har också insett väldigt snabbt idag att jag måste fixa en ny skrivbordsstol ASAP. Jag är inte van att sitta såhär många timmar, utan springa runt 20.000 steg på Maxi eller undervisa flera timmar, och min pinnstol är inte alls gjord för att studera i. Så nästa inköp blir nog en bättre stol!

Ja, så mycket mer spännande har inte skett, haha. Jag hoppas kunna leverera lite bra inlägg igen sen när jag kommit in i plugg-modet. Är väldigt sugen på att göra om min design också.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport),

Haha åh, hade lätt kunnat hamna i exakt samma situation igår om det inte var för att jag är ett kontrollfreak som gått in på studiewebben typ varje dag sedan julafton för att se om det kommit upp någon ny information om vårterminen, haha 😊 Så konstigt att de säger att vårterminen drar igång ett visst datum, men att man ändå förväntas ha läst en massa inför första föreläsningen klockan 10:00 samma dag man börjar liksom... Tips förresten! Jag varierar mellan att sitta på pinnstol och pilatesboll när jag sitter och pluggar vilket fungerar utmärkt! Har redan så kassa ryggmuskler så perfekt att kunna träna dem lite samtidigt som man läser 😉

swedishpassport.com
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Så fin du är! Gud så frustrerande att frmaförhållningen varit så dålig! Man får ju panik när det inte är planerat så man vet vad man ska göra osv. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
carroat
carroat,

Heja dig, du är grym! 🥰

nouw.com/carroat
happyM
happyM,

Åh jag tyckte också att allt var så besvärligt och oklart i början!! Kram ❤️

nouw.com/happym
petra,

så duktig du är ,kramar

mammansprinsessor.blogg.se
T',

Usch vad drygt! Håller med att det känns konstigt att sägas att det börjar en viss vecka men man ska ha förberett sig. Usch vilken stress!

devote.se/babustyle
celinelundqvists
celinelundqvists,

Hade inte heller bästa starten på terminen igår, men vi fixar det!

nouw.com/celinelundqvists
by_anniess
by_anniess,

Så duktig du är med plugget! Kämpa på<3 Kram

nouw.com/by_anniess
LouiseEdling
LouiseEdling,

Heja dig med plugget<3

nouw.com/louiseedling
Jasmine,

Jobbigt när studierna blir så hektiska och ostrukturerade. Jag håller med om att lärosätet borde vara tydligare med sina förväntningar.

Fina bilder på dig!

Svar: Tack för dina varma ord.

Kram

rosanatt.blogg.se