Planerna för veckan

Måndag idag, och för folket här i stan innebär det höstlov! Om jag inte hade haft en lillasyster eller jobbat på en dansskola hade jag nog inte tänkt så mycket på det, haha, men höstlovet innebär uppehåll från jobbet den här veckan då klasserna är inställda, förutom på söndag.

Och med det sagt tänkte jag att vi ska dra veckans planer!

Idag: Istället för att ses ikväll och träna med The Aces som vi brukar har vi flyttat fram träningen till 11.00 då Cecilia har just höstlov! Skönt att få en lite tidigare kväll. Efter träningen ska vi äta lite lunch, så mysigt!

Tisdag: Träffa Freja, mys mys! Om det hinns med går jag gärna en sväng till gymmet också nu när jag äntligen börjar känna mig frisk. Men vi får se!

Onsdag: Ullared med familjen! Jag behöver egentligen ingenting, kanske någon ljusstake till lägenheten till jul, men bra tillfälle att kolla lite julklappar.

Torsdag: Nu detta jag är som mest taggad på, hihi! Då åker jag till Stockholm för att gå på workshop med Jay Kim! Han är en dansare och koreograf från Sydkorea som jag följt i många år och beundrar såååå mycket. Det ska verkligen bli helt magiskt att få dansa för honom. Även Sally som gick samma dansutbildning som mig ska gå och så ska jag sova hos henne efteråt. Så mysigt att träffa henne igen!

Fredag: Hemåt från Stockholm! Inget mer planerat den dagen.

Lördag: Inget planerat.

Söndag: Undervisa mina söndagsgrupper!

Hoppas ni får en superfin måndag, kram!

Gillar