Planerna för veckan

Hej på er!

Måndag idag och ny vecka! Har ni sovit gott? Själv sov jag väldigt bra och vaknade tidigt för att ta en dansklass online. Himla roligt! Jag försöker ju verkligen bli bättre nu på att lägga tid på mig själv och min egna utveckling inom dansen, och inte bara att utveckla andra, så jag hoppas verkligen att de här dansklasserna hemifrån ska bli en rutin jag kan hålla. Senare idag undervisar jag, men innan det är det lite småfix här hemma att göra. Jag tänkte starta den här veckan med en titt på veckans planer!

Veckans planer

Måndag

Som nämnt blir det idag bara lite fix och planering av klasser här hemma innan jag har mina barngrupper några timmar ikväll. Jag ska ta vara på den här tiden och verkligen få saker gjorda.

Tisdag

Då händer det grejer, hihi! Tisdagen är officiellt min start-dag för mitt vikariat på Ica Maxi. För er som är nya så har jag jobbat på Maxi i sex år som extra-och sommarjobbare, och nu har jag landat ett vikariat fram till (minst) december! Även om jag gått där i sex år, känner alla, kan alla rutiner o.s.v., så är jag lite spänd. Ett vikariat erbjuder ju helt andra arbetsuppgifter, och framförallt fasta tider, något jag bara haft under sommaren. Så det kommer helt klart kännas annorlunda att ha regelbundna tider! Det bästa är att det passar som hand i handske med mina tider på dansskolan, så jag kan ha två jobb utan problem.

På tisdagen jobbar jag alltså först 9-16 på Maxi, och sedan 17.30-20.00 på dansskolan! Det blir en lång tisdag, haha.

Onsdag

Maxi 10-18, sedan inget planerat. Jag skulle gärna få till en dansklass på morgonen innan jobbet!

Torsdag

Maxi klockan 15-22.15, men innan dess inget planerat än. Jag är iiite sugen på att boka in en klipptid här, men vi får se. Något lär jag kunna hitta på ändå!

Fredag

Först jobbar jag på Hemgården (tre jobb har jag ju faktiskt om man ska räkna med detta, haha) mellan 10-11 där jag har dans och gympa för pensionärer, och mellan klockan 14-16 repar vi med The Aces!

Lördag och söndag

På lördagen händer det grejer! Då ska vi i The Aces filma vår dansfilm som är vårt bidrag till Kulturnatten (Kulturveckan som det blivit i år) som är här i stan! Vi ska filma den utomhus, och det är ett nummer koreograferat av mig baserat på Corona och dess effekter. Just nu jobbar vi på att få in lite människor som kan bilda en Corona-vänlig folksamling som en del av numret. Vi har beställt munskydd också för extra säkerhet, och för lite cool, visuell effekt. Jag är riktigt taggad så jag hoppas det blir bra! Söndagen är oplanerad, men i vanlig ordning blir det att tvätta.

Ja, ungefär så kommer min vecka se ut!

Jag har lite vänner också jag vill boka in så jag ska se när jag kan få till det. Det känns ändå som en "lugn" vecka just för inte så mycket är inbokat utöver det vanliga, men sedan inser jag ju att mitt "vanliga" kommer ju bli rätt mycket med att jobba på olika ställen, haha. Men men, man får ge det lite tid så kommer det att bli en rutin! Jag är väldigt tacksam att jag fått en utökad tjänst på just Maxi där jag är van och inte ett helt nytt ställe då det såklart hade känts ännu mer stressigt.

Hoppas att ni får en fin start på veckan!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Louise,
Låter som en bra vecka där! 😃 <3
louiseelinore.com
Yasmine ,
Vilken spännande vecka du har framför dig 😍🙌🏻 Lycka till med filminspelningen 🙂 Kram
yasmissy.blogg.se
enna,
Hoppas du får en härlig vecka och även en klipptid 😊
sayyeastofashion.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Spännande att få jobba nya skift!! Lycka till!
nouw.com/celinelundqvists