Planer inför helgen

Godmorgon på er!

Fredag idag, och jag startade dagen halv åtta med ett träningspass! Riktigt skönt, men lite trött i kroppen. Nu har jag precis ätit frukost, och ska snart dra mig mot dansen för rep klockan tio. Efter det ett möte på Dansverkstan, och om jag hinner i eftermiddag en promenad med en vän! En väldigt aktiv dag med andra ord.

Helgen min har också lite planer så jag tänkte dra dem nedan!

Lördag

På tisdag fyller jag år, och då jag inte kan få hela familjen samlad då ska vi fira mig lite imorgon! Jag och Conny ska åka hem till min familj där vi ska äta lite gott och bara umgås. Blir det sent stannar vi över natten vilket jag bara tycker är ett extra mysigt plus.

Söndag

På eftermiddagen här ska The Aces vara med i ett live stream-event! Inga uppträdanden görs ju just nu p.g.a rådande situation, men då är det några som kommit på att olika dansgrupper i stan kan träda samman och göra ett event som man kan streama hemifrån! Jättebra idé! Det kommer dock kännas konstigt att köra utan någon publik, haha, men det ska bli mäktigt att vara på den stora scenen. Om ni vill streama kan ni klicka er in på den här länken. Vill ni se allt så börjar det klockan 15, men vi kör sist i blocket som börjar klockan 16, så någon gång strax efter 16!

Och alltså, ni vet hur jag skrev om fågelungen våra fåglar fick igår, hihi? Den är så SÖT! Den har redan fått massor av gult fjun, så den ser ut som en pytteliten påskkyckling, och den låter så gulligt! Är så fint att se också hur våra fåglar verkligen förstått att de är föräldrar och tar hand om den så bra. Visst är det ganska coolt med naturen och dess instinkter?

Hoppas ni får en bra fredag!

Många kramar.

Gillar