Planer för mars

Ingen har väl missat att vi numera har gått in i mars? Oj, vad tiden springer! Men jag är så taggad, i mars ställer vi ju om klockan igen, hihi, och jag är ett enooormt fan av att ha ljusa eftermiddagar och kvällar. Mycket hellre det än ljus tidigare på morgonen, är alltid så bitter när vi slår om till vintertid igen, haha.

Men förutom sommartiden händer några andra roliga saker i mars som jag tänkte dela med mig av!

- Jobbesked. Denna vecka, eller senast nästa, kommer jag få besked om ett sommarjobb jag sökt. Det är inom dans, och ni anar inte hur nervös jag är! Jag har inte velat något såhär mycket på SÅ länge, så att få detta vore verkligen en dröm som blir sann. Jag sökte redan i januari, och sista ansökningsdag är imorgon, tredje mars, så jag hoppas, hoppas, HOPPAS att jag får ett besked i veckan. Ihhh...

- 14 mars. Jag och min syster ska gå och se musikalen Grease här i stan! Det ska verkligen bli roligt. Sedan fyller även en av mina närmsta vänner 22 år, så det tycker jag bör uppmärksammas!

- 21 mars. Den 21 mars hålls föreställningen "A Million Dreams" som min dansskola sätter upp med våra uppvisningsgrupper. Då ska även vi i The Aces vara med, så taggad! Samma dag är det även firande för min syster så det ska jag hinna med också, haha.

- 27 mars. Min lillasyster fyller 18 år! HUR SJUKT?! När blev hon så stor? Hjälp mig... Dock är hon inte hemma då p.g.a en resa med skolan, men firas ska hon göra!

- 29 mars. Födelsedagsbrunch för min syster tillsammans med familjen, mys,

Detta, och lite andra småsaker, är vad mars kommer att bjuda på! Ser väldigt mycket fram emot de här roliga sakerna, hihi.

Har ni något roligt planerat i mars?

KRAM.

Gillar