Pepparkaks-mys

Åh, idag gjorde jag och sambon något riktigt mysigt; vi bakade pepparkakor! Kan det bli mer juligt än så? Vi gick all in och hade köpt kristyr och Non Stops, men inte så all in att vi gjorde vår egna deg, hehe.

Pepparkaksbak

Jag är uppvuxen med massor av julbak och stök kring jul, så när jag flyttade hemifrån var det ett måste att bibehålla de traditionerna i mitt eget hem! Så nu kan vi checka av pepparkakor, så småningom ska jag försöka få till lite julgodis också, hihi. Jag fick två recept av fina Lilly som jag så gärna vill testa!

Sammanlagt blev det sju plåtar, och såklart öppnade vi en flaska glögg! Det är ju nästan ett måste vid julbak, haha. Den obligatoriska julmusiken hade vi såklart också, och det var så himla mysigt att vara bara vi, baka, känna julkänslan, och ja, äta en del pepparkaksdeg, hehe.

Vi är ju inga proffs på dekorationer någon av oss, haha, men resultaten blev ändå helt okej, och framförallt var det roligt! Jag gjorde även tre fåglar med en kniv för att representera våra tre vi har här hemma, haha. Ändå rätt nöjd med resultatet för att vara första gången!

Har ni bakat några pepparkakor i år?

Nu blir det en lugn hemmakväll med lite tacos till middag! Imorgon jobbar jag 10-19, och så släpps ju vår andra lucka i vår adventskalender! Det vill ni ju inte missa! Följ oss på Instagram under @theaces_nrkpg.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar