Påskveckan i bilder

Förra gångens "Min vecka i bilder"-inlägg blev ju himla uppskattat, och jag måste säga att jag själv tyckte det var väldigt roligt att göra, hihi! Därför kör vi på ett sådant igen då det även denna vecka finns bilder och händelser som inte riktigt nått bloggen.


Måndag

Måndagen bjöd först på ett intensivt rep med tjejerna som sedan avslutades med fika utomhus i solen! Vi ville lyxa till det lite såhär i påsktider, och har man dansat flera timmar får man ju unna sig lite fika efteråt, hihi.

Tisdag

Tisdagen bestod väl inte av så många bilder just, men knäppte i alla fall av en bild på min frukost! Senare på dagen blev det ett låååångt möte med kollegorna på dansskolan inför hösten samt kaoset kring Corona.

Onsdag

Här ska ni se! Oj, oj, oj, verkligen veckans "klapp på axeln"! Jag rensade vårt källarförråd! Tänk så mycket grejer som lyckats hamna där på "bara" ett år och fyra månader. Men oj, så skönt det var att ha det klart! Rensa gör jag gärna själv då jag bara tycker det blir jobbigt om man ska vara två, haha, men min sambo sprang snällt upp och ned för trapporna mellan lägenheten, förrådet, och soprummet!

Till vänster är hur det såg ut innan, och till höger nu efter! Det som ändå är så underbart med höger-bilden är att mycket av det som syns ska faktiskt skänkas eller säljas på vår förenings eventuella loppis, så då kommer det bli ännu mer rent! Så skönt att redan nu ha det sorterat så det bara är att bära ut de lådor och påsar som ska säljas/skänkas.

Torsdag

Inte mer spännande än en tur till danssalen för lite koreograferande!

Fredag

På fredagen däremot hände det grejer! Först rep med The Aces då det äntligen var så pass varmt att jag kunde ta på mig min tunna over-size jacka från NA-KD. Efter det hem och duscha innan jag och Conny åkte in till stan för att fixa de sista påskpresenterna. Då blev det även en lite påskpresent till mig själv i form av klänningen ovan! 143 kr, vilket kap, va? Sedan hade vi vår glasspremär för året på bästa Halvars, där vi också (fun fact) hade vår första riktiga dejt för snart tre år sen, hihi. På kvällen efter fredagstacon tog vi en skön kvällspromenad i den sena vårsolen!

Lördag

Som många andra firade jag påsk och hade en underbar dag med min familj, men mer om min påsk kommer i ett annat inlägg! Allt skulle inte få plats här, hihi.

Söndag

Och slutligen idag har jag inte hunnit med mycket mer än jobb 10-19! Hade verkligen ett flow idag och kände mig pigg och alert, så timmarna gick otroligt snabbt! Som tur var fanns det mycket att göra också, annars är 10-19 på helger ett såååå segt pass om man inte har något att göra då vi inte är fullt bemannade heller med härliga kollegor.

Det var denna vecka det!

Nästa vecka är inte jätteplanerad, mer än det gamla vanliga som rep och jobb. Dock sker en förändring i mitt schema då jag flyttat mina onsdagsklasser till tisdagar nu terminen ut p.g.a Corona. Long story short så underlättar det för oss att både kunna undervisa utomhus och hålla det luftigare i danssalen. Måndagar jobbar jag ju också, men inte imorgon då det är röd dag,

Har ni något planerat för veckan som kommer?

Kram!

Gillar