Påskpynt

Påsken står ju runt hörnet, och som ni vet bråkar jag ju med mig fram och tillbaka angående hur mycket jag ska påskpynta, haha. Jag vill väldigt gärna, och jag har redan fått påskris av mamma som bara väntar på att dekoreras, men det är ju det här att hitta pynt. Det finns så mycket att välja på, samtidigt som det känns "onödigt" att lägga pengar på något som ska vara uppe så kort tid. Men så behöver man ju inte heller köpa hur mycket som helst, och liksom julen är ju påsken något som återkommer varje år. Vilket dilemma jag har, haha!

Jag har surfat runt lite och blivit helt kär i påskpyntet nedan, speciellt de två äggen i stengods! Så fina! Så chansen är stor att jag klickar hem lite av detta, men också att jag rotar igenom mammas påskpynt, hehe.

Påskpynt

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

Har ni påskpyntat mycket?

Vi får se vart jag hamnar helt enkelt! Och vad sambon tycker, vi är ju faktiskt två i hushållet, haha.

Nu ska jag få i mig lite lunch och sen återgå till plugget! I eftermiddag blir det rep som vanligt. Känns både kul men lite segt idag då jag har gjort något med mitt knä som gör så himla ont. Inte blev det bättre av att jag vickade på en lektion igår kväll. Men det reder sig!

Ha en toppenfin fredag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby ,

Åh vilket fint påskpynt. Kramis <3

starbys.se
Ida,

Påskpynt är ju såå himla fint!! :') Verkligen ett tecken på att våren är runt hörnet<3

idanilssonphoto.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Ska jag vara helt ärlig så äger vi inte ett enda påskpynt haha! Det verkar så otroligt mysigt att pynta till påsk men vi får aldrig tummen ur! Åh så mycket fint pynt du tipsar om! Tycker det är svårt att hitta fint pynt så uppskattar att du tipsar lite. Hoppas du får en toppenhelg! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Åååh vad fint och vårigt, blir ju så glad! Kram
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,

Så fint! Jag pyntar lite och har haft det uppe i typ en vecka så man får ha det en stund. Jag sparar fjädrarna och har samma nästa år igen! 🥰

nouw.com/carroat
Enna,

Längtar till jag har en egen lägenhet och kan pynta 😊

sayyeastofashion.blogg.se
happyM
happyM,

Såå mycket fint ❤️❤️

nouw.com/happym
Caroline,

så fint <3 jag har bara ett fåtal dekorationer

carro93.se
beattriicee
beattriicee,

Så, så, så fint med påskpynt!!! 😍😍😍

nouw.com/beattriicee