Packande och fågel-mys

Hej på er!
Idag är lördagen som utan tvekan skulle kunna kallas "den stora pack-lördagen", haha.
Från klockan tio i morse har tvättmaskinen gått på högvarv och det har packats i vartenda hörn av lägenheten. Nog är det en vecka kvar tills vi flyttar in officiellt, men då vi båda jobbar nästa vecka packar vi så mycket som möjligt nu i helgen.

Igår klockan 14.00 fick vi alltså nycklarna till vår nya lägenhet, hihi! Jag var där och skrev på de sista papprena och fick mig en rundtur av diverse förråd. På kvällen sedan när Conny slutat jobbet åkte vi dit och kände in vårt nya hem. Det kändes så annorlunda nu när det var tomt! Vardagsrummet är liiite svårmöblerat p.g.a planlösningen, men jag tror vi kommer att lösa det!

En liten sneak-peak, men jag ska fixa fler bilder så småningom!

Så idag har dagen i stort sett gått åt av att packa, köra lådor, och tvätta! Vi är rätt utslagna nu båda två och ska börja ta kväll med lite mat och film. Jag råkade faktiskt somna en stund i soffan förut, haha, och det händer inte ofta.

Och jag måste ju bara dela med mig av hur mysigt jag och ungen hade det idag, hihi! Hen börjar bli riktigt nyfiken och sprattlig och vill gärna vandra omkring själv och utforska. Så när jag låg i soffan idag och la hen på magen vandrade den helt plötsligt upp till min axel och burrade sedan ihop sig vid halsen. Hur gulligt? Närmare kan man inte vara, haha.

Inte min charmigaste vinkel, men jag bjuder på den. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite mat! Imorgon fortsätter packandet.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Men åh vad spännande! Hoppas ni får det bra i nya läggan!! 😍 <3
nouw.com/hilmak
happyM
happyM,
Hihi alltså såååå fruktansvärt mysigt, måste vara helt underbart att få skapa ett band till en fågel sådär när ni varit med ända från start ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Emma Engström,
Jag kan tänka mig att det verkligen är ett slit med bara packandet liksom, sen ska ju allt till lägenheten också :'D Även om det är en vecka kvar så är det ju mycket pyssel som ska hinnas med! Lycka till vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,
Åååh så himla spännande med flytt! 😍
nouw.com/hilma
enna,
Men oh vad kul att ni fått nycklarna!!! Glädje!
sayyeastofashion.blogg.se
carroat
carroat,
Åh vad härligt med nycklarna och mysigt med en kamin. Mysiga bilder på dig och fågeln 😍
nouw.com/carroat
Sara,
Åh så spännande med nya lägenheten<3
www.aamaziing.se
Linnéa,
Åh vad kul!:)
linneakinis.blogg.se/
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så roligt, himla fint med spisen 😃
nouw.com/angelicacarlsson