One week to go

Tidsinställt.

Hej på er!

Oj, oj, hur galet är det inte att det bara är EN vecka kvar till jul idag?! Jättegalet! Känner att julen har fått komma lite i andra hand tyvärr då jag haft så mycket med julshowen, så har inte riktigt hunnit insupa december och julen, MEN igår kläddes granen här hemma, och det kom äntligen lite snö, och med julshowerna nu över kan jag satsa 100% på julen! Och att jag flyttar snart också, GHAAA!

Sista veckan på utbildningen också innan lite jullov! Ska bli skönt, behöver lite tid att ta igen mig och bara mysa med släkt och familj, och såklart hinna flytta ordentligt, haha! Idag har vi först improvisation, sedan house som vi ska avsluta med lite julmys! Sedan ska hela gruppen på lite "klassträff", så det blir mysigt!

Ikväll sedan har jag mina The Aces-grupper (glöm inte att följa oss på instagram, @theaces_nrkpg!), och eftersom det är sista gången nu på tre veckor (vi brukar ta uppehåll över längre lov) så ska vi ha mys med fika även här, samt visa upp för varandra de danser vi jobbat med den senaste tiden! Så det blir en mini-uppvisning bara för varandra, det blir kul!

Hoppas ni får en fin start på veckan, kram!

Lite bilder från andra advent när vi hade lite folk över på glöggmys!

Gillar