Om det är på rea är det väl okej?

Okej, jag vet att jag precis bloggade om mina senaste inköp från SHEIN, meeen när jag var på stan häromdagen lyckades jag fynda lite mer, hehe. Jag köper väldigt sällan kläder egentligen, men när jag gör det brukar jag slå på stort och handlar 95% av tiden bara på rea. Men jag blev verkligen så kär i de här plaggen så jag var bara tvungen, hihi!


Svart "bolero"

Först ut är den här godingen från Kappahl! Jag gillar verkligen basplagg, men just svart kan ju bli så tråkigt ibland. Då blev jag superglad när jag hittade den här! Det är som en bolero med en knapp där fram, och som visar lite hud både i urringning och neråt magen. Man kan bära den som just en bolero ovan något, eller för sig själv. Tycker den är väldigt classy, men ändå lite sexig på ett smakfullt sätt om ni förstår, haha! Jag hade räknat ut att den skulle kosta 150 kr med rabatten, men väl framme vid kassan gick den in för 90 kr! Vilket kap va?

Rosa worker pants

Åh, alltså när jag såg dessa inne på Carlings var jag bara tvungen att prova dem och jag blev SÅ kär! Jag är ingen "svarta jeans-tjej", nope, jag gillar kostymbyxor av olika varianter, färger, ja, det där lite "annorlunda". Jag vet inte hur jag ska beskriva materialet, det är inte jeans, men inte riktigt heller cargo, men kanske lite mer åt det hållet. Det är ett lite tunnare, men rejälare tyg, så de är ändå styva, inte mjuka och flowiga. De heter "Tuva worker pants" och märket är Dr. Denim.

Jag brukar ha två stora problem när jag köper byxor; 1) längden, de är oftast alldeles för långa, och 2) de är för stora i midjan. Längden var inga problem den här gången och de var perfekt längd, hallelujah, men midjan gick inte att komma ifrån den här gången heller. Som jag nämnt tidigare är jag mycket större runt höfter och rumpa än midjan, vilket gör att om de sitter bra däromkring så är de jättestora i midjan, och det gick tyvärr inte att komma ifrån den här gången. Men jag har lärt mig leva med det, haha, och det är inget som inte ett skärp kan lösa! Jag vill verkligen investera i ett vitt eller beiget skärp, det skulle vara sååå snyggt!

Sommarklänning

Jag har länge letat efter den där perfekta sommarklänningen, och faktiskt länge spanat på denna inne på Carlings. Dock har jag tyckt att den varit alldeles för dyr, men nu när den var nedsatt ville jag prova den. Tyvärr fanns inte min storlek kvar, så jag fick testa den i medium istället för XS/S som jag oftast har i den här typen av klänningar. Såklart för stor, men WOW! Jag slog faktiskt till ändå. Jag tyckte inte det gjorde så mycket då den faller så himla fint på kroppen, så den ser inte alldeles för stor ut. Blev verkligen så kär. Frågade om de hade den i S i den andra butiken i stan, men det hade tyvärr inte, så slog till! Otroligt nöjd, äntligen har jag den perfekta sommarklänningen. Materialet är oerhört skönt och luftigt, längden precis i min smak, och älskar den söta stilen.

Det var mina senaste köp! Nu måste jag verkligen hålla i pengarna, haha. Men, men, man måste ju få unna sig också när man fyndar!

Hoppas ni får en fin lördag! För egen del har jag precis ätit frukost och ska snart dra mig mot jobbet. Idag väntas ett pass 10-19.

Många kramar!

Gillar