OH! What A Night!

Hej på er!
Igår var jag och mor min i Linköping för att se föreställningen "OH! What A Night!" med Bruno Mitsogiannis, David Lindgren, Robert Rydberg och Peter Johansson!

Detta var min födelsedagspresent till mamma när hon fyllde 50 i oktober, och något vi båda sett mycket fram emot!

Både jag och min mamma är väldigt konstnärligt och estetiskt lagda (no shit), så jag visste att detta verkligen skulle bli en hit hos oss! Alla dessa fyra talanger har ju medverkat i en drös med musikaler, varpå de i föreställningen framförde sina favoritlåtar.

Den var ca 2 timmar och 30 min lång, med paus, och drag från början till slut! De bjöd på otroooolig sång med mycket dans och glädje! Så otroligt duktiga sångare allihop, jag hade ingen aning om att de var SÅ talangfulla!

De hade även mycket humor och riktigt roligt snack mellan de olika numrena, så vi hade leenden på våra läppar från både början till slut.

Det som höjde hela upplevelsen ännu lite mer var att de 1) även hade bakgrundsdansare som jag såklart tittade lite extra på 2) bakgrunderna de ändra emellan så att varje nummer verkligen fick sin specifika vibe 3) pianisten Marika från Så Ska Det Låta och saxofonen även därifrån! Tycker faktiskt väldigt mycket om det programmet, haha, så det var roligt att se dem!

Såklart ska alla svenska artister som gör något i Östergötland driva med vår östgötska, haha, och detta var såklart inte ett undantag, kanske speciellt också för att både Robert och Peter ÄR från Östergötland. Och Peter är faktiskt min pappas syssling, hehe.

Jag är riktigt nöjd med upplevelsen, och jag uppmanar er verkligen att gå och se den om ni får chansen!

Hoppas ni har en bra lördag, här blir det snart Mello!

Kram!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Linnéa,
Min mamma var på det där när det var i Luleå och hon tyckte det var så bra! 😊
linneakinis.blogg.se/
Emmamehrali
Emmamehrali,
Låter helt underbart och mysigt!!! 😍
nouw.com/emmamehrali
Netti Starby,
Men vad roligt och vilken härlig upplevelse! 😃 Kramis
starbys.se
Pauline,
Angelica,
Men ååh, vilken fin present till din mamma!
angelicawahlin.se