Oh, happy day!

Igår hade jag en så himla underbar dag! Jag vet inte vad det var, jag var bara i en helt fantastisk sinnesstämning. Jag jobbade på Maxi 15-22, och inte ens det kändes tungt. Förmiddagen flög förbi och jag hann med både yoga, meditation, dansklass, och fix här hemma, och jobbpasset gick också himla bra. Älskar den här känslan jag är i just nu, och tog med mig den även idag.

Idag började dagen med jympa med mina pensionärer utomhus i strålande sol! Det är en sådan fantastisk start på fredagen. De är en superhärlig grupp och de är så tacksamma och glada, och de älskar att prata med mig och jag med dem. De ger mig så mycket energi, och lite extra på plussidan är ju att även jag får ett träningspass gjort!

Nu har jag landat hemma och ska ta det lite lugnt innan jag ska iväg och repa med mina tjejer. Efter det får jag äntligen träffa Lilly! Som jag saknar henne.

Men innan jag avslutar det här inlägget vill jag lista lite tacksamhet! Jag är så himla glad och tacksam för så mycket just nu.

Fem tacksamheter

- Vart jag växte upp. Detta nämnde jag redan i gårdagens inlägg, men ja, ju mer jag tänker på det är jag så himla tacksam för att jag växte upp med natur, skog, och åkrar runtomkring mig, där man verkligen kan känna alla årstider. Och mitt i allt det här är jag så tacksam för att mina föräldrar bor kvar där så jag närsomhelst kan åka dit.

- Lillys sms. Jag är tacksam för alla mina vänner, men det är något med Lilly som är så speciellt. Hon lyckas alltid pricka in vad hon ska säga vid precis rätt tillfälle. Jag har dessvärre i perioder väldigt mycket komplex över min kropp, och har lite svårt att acceptera hur min kropp förändrats nu till vuxen ålder. Helt från ingenstans igår skickade hon en sååå bra tweet om det som bara träffade rätt i hjärtat. Det var precis vad jag behövde höra, och det blev jag så tacksam över.

- Mina pensionärer. Ja, jag är verkligen så tacksam över att få jobba med dem varje fredag. Som tidigare nämnt ger de mig så mycket energi och jag älskar att jag kan göra så mycket för dem med så lite.

- Vädret. Jag älskar vädret just nu! Soligt och härligt, men ändå svalt. Älskar hösten.

- Mitt vikariat. Den här veckan började jag mitt vikariat på Maxi, och jag är så oerhört tacksam för det. Dels för min ekonomis skull, och dels bara det faktum att jag har ett jobb i dessa tider.

Hoppas att ni får en superbra start på helgen fina ni!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer