Och så var resan slut

Oj, så ledsamt det lät med den rubriken, haha. Men ja, det är faktiskt ledsamt. Igår hade vi vår allra sista julshow, 11/11 julshower är avklarade och det känns så... tomt. Eller, egentligen känns det nog inte så mycket än, jag tror det tar ett tag för det att sjunka in nu när det varit en så stor del av min vardag i flera månader. Men det kändes faktiskt imorse när jag skulle städa ur logen på mina grejer och allt blev så tomt, usch usch. Men så jäkla roligt vi har haft!

Det blev verkligen en riktigt lyckad sista show också! Energin var på topp både hos oss och publiken, och det var nästan så tårarna föll då och då mellan vissa nummer när man verkligen insåg "Nu var det sista gången vi gjorde det här numret!". Extra roligt var det då jag hade min vän Josefina på plats med familj, Anna från Look Twice jag gigar med, mamma, mormor och morfar och kusin, samt min bästa pojkvän och vår kompis. Så roligt och så mycket glädje!

Efter showen blev det mys med bubbel, dansande på dansgolvet, en tripp till Max för mat, och se filmer från showen och skratta och vara stolta tillsammans. Underbart. Så himla skönt att jag hade ett rum och kunde sova kvar, haha, jag och Conny var inte där förens 4.30 på morgonen... Oups, sen kväll! Men sista kvällen var ju ett måste att ta vara på!

Jag är så glad och tacksam för att jag fick chansen att vara med i detta. Det har gett mig otroliga erfarenheter, underbara vänner, en bra merit, och framförallt MASSOR av glädje. Underbart.

Nedan kommer en rejäl bildbomb med lite varierande kvalitét, haha! De proffsiga bilderna är fotade av Niclas Sandberg, och de andra med diverse iPhones. ;)

Vill man se filmer är jag taggad i himla mycket på min instagram, lallizz98, och på min Facebook-sida, så checka där om ni vill!

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Åh så himla mysigt!! Sorgligt att det nu är över, men låter verkligen som om du har haft det super härligt medan du har dansat och showat och trevligt att ha nästan alla du tycker om i publiken som hejade på dig!! 😃
knaset.com
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
så underbart fina bilder <3
nouw.com/emelieanderssoon
celinelundqvists
celinelundqvists,
Det ser så kul ut!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså GUUU vad fantastiskt! Synd att det är slut, men tänk vilken ära och vilken lycka att få ha varit med. Du är verkligen SÅ grym hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin