Nyckelkaos

Hej på er!

Fredag idag och jag kan väl inte säga att jag har någon massiv helgfeeling då jag jobbar helgen, haha. Men det känns ändå okej, jag är ju inställd på det så det är bara att köra! Sen får jag jobba med mina favoriter också så det underlättar ju alltid!

Igår var jag ledig som sagt och jag pysslade lite hemma och med bloggen. På eftermiddagen skulle jag åka in till stan, men märkte då att min sambo fått med sig mina nycklar till jobbet. Suck. Jag ringde hans mamma som bor bara någon minut bort och som tur var kunde hon åka till hans jobb och hämta nycklarna. Så jag fick snällt sitta kvar hemma och vänta på mina nycklar, haha.

När jag väl kunde åka hemifrån gjorde jag lite ärenden på stan och fyndade lite på rean, hihi. Inlägg kommer! Satte mig sedan på ett café med en islatte och fick ett kreativt flow i min skrivbok, hihi. Har så mycket roliga dansprojekt i mitt huvud just nu, vill bara göra allt, allt, ALLT!

Såg ni också att jag bytt header? Verkligen bara tillfälligt, men kände att den andra från vintern i Kina inte var så passande mitt i sommaren, haha. Vill verkligen ha en ordentligt snygg header snart!

Nu ska jag fixa i ordning lite här hemma och sedan ta en lunch med Frida innan jobbet! Idag jobbar jag 15-22.15, imorgon 10-19, och söndag 7-15.

Ha en fin fredag, trevlig helg!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer