Nyår 2018

HELLO 2019!

1 januari idag, tjohej! Lite klyschigt kanske, men jag tycker verkligen att det är något visst med ett nytt år, eller överlag när det blir små nystarter sådär! Det känns fräscht liksom!

Igår i alla fall så avslutade jag 2018 och firade in 2019 på ett underbart sätt! Jag hade ett gäng fina kompisar här och tillsammans lagade vi pizza, och till efterrätt bjöds det på cheesecake med saffran och pepparkakor (hur gott?!) och en klassisk kladdkaka! Det blev en hel del prat, lagom mycket bubbel, och galet mycket fniss! Och vid tolvslaget gick vi ut och tittade på fyrverkerierna, skålade, och viftade med våra tomtebloss. Myyys!

Pojken min hade ju oturen att jobba till tolvslaget igår, så runt klockan 15 igår när han började åkte jag till hans jobb och överraskade honom. Det gjorde honom glad och det värmde lite extra i mitt hjärta såklart, hihi. Sedan kom han hit när han slutat så vi fick vår nyårskyss ändå. ;)

Jag blev väldigt nöjd med dukningen igår, haha! Jag gillar ju att vara värdinna och bjuda till, så jag lade lite extra krut på dukningen, och även välkomstdrinken! Det hela blev i rosa och silvrigt tema, och drinken en bubblande dröm med en hallonmousse och vitt vin, smaskigt!

Idag då? Första dagen på 2019 spenderas hemma med lite sista flyttpackning och lite andra småsaker jag vill pyssla med. Pojkvännen är i lägenheten och försöker få ihop vårt nattduksbord, haha, men sedan blir det plugg för hans del innan han kommer hit ikväll igen. Vi är fortfarande lite bittra över att sängen är så försenad, vi hade ju satsat på att flytta in idag! Men men, vi hänger inte läpp för det!

Hoppas att ni hade en toppefin, och säker, nyårasfton och får en fin start på 2019! KRAM!


Gillar