Nuuuu kör vi!

Igår var det dags för invigningen av Melodifestivalen!

Klockan 14.00 var vi på plats i Linköping, redo att köra, men innan det blev det en hel del fix med smink och kläder, och en kamp med mina lösögonfransar som jag tyvärr förlorade, hehe. Men men, sminket blev okej utan dem ändå!

Väl på plats mötte vi upp fina Elin Saanum som skulle sjunga, och vips var det vår tur att ställa oss på scen!

Först dansade vi till Elins låt "Give Me" (riktigt bra!") och sedan "This is Me" från The Greatest Showman, vilket Elin också sjöng! Jag tycker att det gick bra och var roligt, men jag fumlade en del, hehe. Kände mig dessvärre ganska oförberedd med tanke på allt annat som hänt, men på de få klipp jag sett ser helheten bra ut och det är ju det viktigaste!

Tidigare när jag gigat med House of Silfver har det bara varit jag som varit med från The Aces, men nu fick även resten av min grupp frågan, så det var riktigt kul att dels göra ett sånthär gig tillsammans med mina tjejer, och dels att de fick inblick i "mitt andra liv" utanför gruppen liksom!

Vi fick jättemycket positiv feedback av SVT, så det ska bli roligt att se om det leder till något mer, hihi, samt att det är så roligt att ha fått jobba med Elin! Ni borde verkligen checka in henne, otroligt duktig! En fågel viskade även i mitt lilla öra att det ska komma upp klipp på SVT Play, så jag ska hålla utkik så jag kan dela lite här!

Otroligt tacksam för detta gäng och för möjligheten!

Kram på er!

Gillar