NIKE och dans

Godmorgon på er!

Onsdag idag, mitten av veckan, och min favoritdag på dansskolan! Men först lite om tisdagen!

Började dagen med ett pass på gymmet, men tog faktiskt sovmorgon först, ända till klockan åtta, haha. ;) Efter gymmet gjorde jag några ärenden på stan, och råkade köpa med mig ett par nya dansbyxor, hehe. Danskläder är ju verkligen min last, MEN jag köper ju nästan allt på rea och när ett par NIKE-byxor är nedsatta från 649 kr till 199 kr slår man ju till!

De har samma passform som mina favoritbyxor, de svarta med vit rand på sidan, bara lite tunnare, så därför kändes dessa perfekta då jag älskar modellen! Så nu har jag två favoriter och växla emellan, hihi.

Sedan började klockan närma sig ett, och jag mötte upp två av mina tjejer i danssalen för att repa lite! Vi har ett nytt event på g som vi repar till, men jag håller nog lite på det, hihi. Vi är i alla fall riktigt taggade och jag är väldigt nöjd med koreografierna till det första numret!

Idag ser dagen ganska liknande ut; gym, fixa koreografier, repa, och undervisa! Halv tio ikväll får jag checka ut och då kommer jag sova väldigt gott!

Har ni några planer för idag?

Kram, ha en fin dag!

Gillar