Några fler serier

Det var väldigt uppskattat senast av när jag tipsade om lite Netflix-serier, så jag tänkte att jag gör ännu ett sånt inlägg! Perfekt ju när det snart är helg! Det är tre väldigt olika serier, men jag tycker att de alla är väldigt bra på sina olika sätt. Jag har verkligen ingen speciell typ av serie som jag fastnar för, utan som med musik är jag en riktig allätare!

Firefly Lane / Vad som än händer

Jag älskar Katherine Heigl, och har nog sett hennes "27 dresses" för många gånger, haha. Åh, vad sugen jag blev på att se den nu, kanske något att göra ikväll? Jag såg trailern för den här serien och bestämde mig för att testa, och jag blev helt FAST. Den här hamnar utan tvekan bland mina favoritserier jag sett någonsin. Kort och gott handlar den om två bästa vänner och vi får följa dem genom deras uppväxt. Det som är extra intressant är att de hoppar mellan de olika tiderna, vilket gör att man hela tiden håller sig alert och märker nya detaljer som kan koppla ihop. Ett väldigt unikt sätt att bygga en serie på tycker jag vilket gör den mycket mer intressant! Jag är så taggad på säsong två!

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Jag VET ju att jag innerst inne inte ska se sådana här serier, haha, jag blir så påverkad av sånt här, men det är så svårt att inte dras till det! Jag får fortfarande rysningar när jag tänker på Night Stalker (också Netflix), usch och fy. Men man blir ju så fascinerad så det är svårt att låta bli! Den här serien handlar om Cecil Hotel och fallet med försvunna Elisa Lam. Jag tror alla någon gång har hört talas om det fallet då det blev väldigt omtalat, och det är väldigt intressant att följa både hotellets historia och fallet. Den är dock väldigt ryslig, inte så mycket i form av de bilder man få se, men den ger en en obehaglig känsla som (i alla fall för mig) är svår att skaka av sig. Väldigt intressant om man gillar sånt här!

Blown Away

Jag tycker verkligen om kreativa tävlingsprogram! Sen om det är om kläder, matlagning, bakning, blommor (ja, jag har sett ett tävlingsprogram i skulpturer av blommor...) spelar ingen roll! Det är något med den kreativa processen jag bara tycker är så intressant och fascinerande. Kanske för att jag själv är så kreativ. Det är roligt att se folk som är så duktiga och passionerade tävla i det de brinner för. I den här serien tävlar de faktiskt i glasblåsning! Det är något som alltid har fascinerat mig, och när jag var yngre besökte vi ofta många glasbutiker och glasbruk. Jag tycker det är intressant hur något så mjuk och följsamt kan formas till något så hårt och ömtåligt! Kort och gott tävlar de alltså i olika deltävlingar med olika utmaningar där de åker ut och någon vinner. Väldigt lättsam, men intressant, att titta på! Det finns just nu två säsonger.

Har du sett någon av dessa?

Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Tack för tips, har inte sett någon av dessa! ❤️

nouw.com/carroat
P,

så kul med tips! 😊

lillafrokenhurtig.blogg.se
beattriicee
beattriicee,

TACK FÖR TIPS! Har faktiskt inte sett eller hört talas om någon 🤔 Så spännande! ❤️

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Åh men tusen tack för tips, har inte sett någon av dessa faktiskt!! Kram ❤️

nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh vad jag älskar att få såna här tips! Jag och sambon kollar ju serie varje dag så är alltid välkommet med nya tips! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Jasmine,

Jag minns hur f��rälskad jag blev i boken Vad som än händer av Kristin Hannah - sedan dess en av mina absoluta favoritförfattare. Det var med glädje jag därför började se serien på Netflix, närmare tio år efter att jag först läste boken. Serien är bra, liksom du kan jag rekommendera den. 😊
Kram

rosanatt.blogg.se