NA-KD Pop Up-Store @Norrköping

Ej samarbete.

När min syster häromdagen fick reda på att NA-KD öppnar upp en affär i Norrköping under våren var hon inte långsam med att fråga om jag skulle hänga på! Jag gillar NA-KD, absolut, men att köa för att få en chans till gratis-plagg och en goodie-bag kände jag inte lockade särskilt mycket. Men, vad gör man inte för sin syster, haha? Halv tio imorse stod vi i kön och kunde ganska snart konstatera att det varken skulle bli en goodie-bag eller gratis-plagg.

Köandet gick bra, till viss del. När de väl började släppa in oss i själva gallerian några i taget tog det helt plötsligt tvärstopp i rulltrapporna för att kön till själva butiken var precis framför rulltrapporna. Självklart kom jag och syrran precis i det där stoppet och blev klämda mellan människor som vägrade flytta på sig. Seriöst? Som tur var såg vakten, så han stoppade bandet och flyttade kön, men herregud, hur tänker folk? Det tog ett bra tag innan jag slutade darra i benen, usch så obehagligt.

När butiken väl öppnade släppte de in några i taget, så att vi nog var sammanlagt 40 personer där inne, vilket jag tyckte var bra. Då kunde man kika ifred utan att behöva trängas allt för mycket, men att prova i provrum var det inte en fråga om, haha. När man stod i kön kom de även och delade ut lite dricka, energibars o.s.v, så det var trevligt.

Ett tag kände jag mig lite äcklad. Jag är inte den som köar för att köpa saker, eller sitter klistrad vid datorn när något nytt släpps för att kunna klicka hem det först av alla, så ett tag skämdes jag faktiskt lite över att jag var där. Absolut, jag gillar kläder, men i måttlig mängd, och jag köper mer än gärna på second hand och skänker gärna så mycket som möjligt.

Jag såg folk som bar hur många plagg som helst, och absolut, allt är upp till var och en, men när konsumtionsbegäret blir så stort att man tränger sig, plockar på sig mer än man kan bära, och river och sliter, då känner jag att det blir en smula överdrivet.

Men nu till det jag fyndade! Jag får ju inte glömma att säga att detta är en outlet-butik, så allting var till rabatterat pris, vilket var najs! Jag köper otroligt sällan till fullpris utan shoppar så mycket som möjligt på kampanj, rea, second hand o.s.v., så det var roligt då jag verkligen tycker om NA-KD, men priserna kan vara lite för höga ibland för min smak.

Det fick bli ett baslinne, en väska, ett par skor, och ett par jeans! En ljus väska har jag velat ha länge, och ett par lite snyggare skor till våren likaså. Basplagg har jag dåligt med så jag ville ha denna beiga då jag tycker svart blir så mycket svart om ni förstår, haha, och byxorna var en ren chansning! Inte alls min typ av modell eller stil, och jag är fortfarande lite kluven. Jag testade dem hemma och vet inte vad jag tycker, så får fundera lite till!

Hoppas ni får en fortsatt fin lördag!

KRAM.

Tack också så mycket för er fina ord om mitt "Att få ett nej"-inlägg. Jättekul att höra att ni uppskattade det och för peppen ni gav mig.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jisses vilken upplevelse detta måste ha varit, hahah! Att det var trångt och att man blev klämd kan jag förstå i så fall, usch! Men GUD så fina saker du fyndade vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
enna,
Vilka härligheter du fick med dig hem 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Hilma
Hilma,
Men WOOW vad jag önskar att jag varit där!! Rena drömmen ju 😃 Och herre gud vad snygga fynd du gjorde! Väskan kommer vara så otroligt snygg nu till våren!! Och jag överanvänder utropstecken i den här kommentaren hehe... sorry <3
nouw.com/hilma
Julia,
Att bli klämd i en rulltrappa på det viset är det väsra jag läst om, klämning överhuvudtaget tycker jag är såååå panikartat. Nej usch fy, vill inte tänka på dett!
ajlimuller.se
beattriicee
beattriicee,
Men wow vilka härliga saker du fyndade!! Så jäkla snyggt! ❤️
nouw.com/beattriicee
Matildaberlin
Matildaberlin,
Fyyy vad obehagligt med så mycket folka - hatar det! Men vilka fynd du gjorde!! Fullkomligt älskar deras outlet!! <3
nouw.com/matildaberlin