Mysigt och känslosamt

Igår hade vi en supermysig, men känslosam, träff med The Aces.

Då det var Julias sista måndag innan hon åker till Grekland i ett halvår bestämde vi oss för att ha lektion ute alla grupper tillsammans. Julia har varit en trogen medlem i mina grupper länge, och tog för ett år sedan över min nybörjar-/fortsättningsgrupp när jag valde att expandera, så det är klart det känns tråkigt för alla att hon åker.

Vi började med lite cirkeluppvärmning, haha, så härligt! Sedan för att ta vara på den vackra ytan vi var på körde vi lite improvisation. Efter det lärde Julia ut en superrolig och enkel showig koreografi till alla, och det var riktigt roligt!

Till sist avslutade vi med fika, snack, och lite allvarligt snack inför hösten. Jag ska inte gå in på det för mycket än då ingenting är hugget i sten än p.g.a. den där glada nyheten jag inte berättat för er än, men låt mig säga att det kan komma att innebära förändringar för The Aces som jag är riktigt kluven till. Vi kan ju säga att det inte är lätt att bli vuxen, och att flera tårar klämdes fram hos mig igår för det är så jobbigt. Usch, men än är det långt kvar till hösten och saker är inte bestämda!

Efteråt gick ett gäng av oss till Pinchos också och det var supermysigt! Supermysig kväll hade vi tillsammans, och jag kommer verkligen sakna Julia så mycket, hon har blivit en nära vän.

Min fina kollega, medlem, och vän.

Gillar