Mysig kvalitétstid

Hej på er!

Igår blev det ingen bloggning, och ärligt talat var det nära att inte bli det idag heller, haha. Tiden sprang iväg igår så klockan kändes alldeles för mycket när jag väl fick tid, plus att jag inte hade något vidare intressant att skriva om. Idag har tiden också sprungit iväg, haha, men jag har väl något lite roligare att dela med mig av idag än igår!

Idag tog jag faktiskt sovmorgon till halv åtta! Haha, nej, det är kanske inte så länge, men för mig som går upp klockan sex annars är det ändå ett tag, haha. Började plugga rätt så direkt, och framåt lunch tog jag och Conny en promenad. Han skulle nämligen klippa sig (äntligen, haha!) och eftersom det var så fint, men kallt, väder, så promenerade vi en rätt så bra bit. Fin i håret gick vi sedan och köpte fågelmat, lite godis, och sedan sushi till lunch, mumsigt! Verkligen mysig kvalitétstid tillsammans.

Resten av dagen har sedan bestått av plugg, och stora delar av kvällen blir likaså. Till åtta har jag i alla fall bestämt att det får vara nog för då ska jag se Melodifestivalen, haha! Det är ju ändå lite mysigt, och det ska bli spännande att se hur de har löst allt med upplägget i år i och med corona.

Ska ni se Melodifestivalen?

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer