Mysig kvalitétstid

Hej på er!

Igår blev det ingen bloggning, och ärligt talat var det nära att inte bli det idag heller, haha. Tiden sprang iväg igår så klockan kändes alldeles för mycket när jag väl fick tid, plus att jag inte hade något vidare intressant att skriva om. Idag har tiden också sprungit iväg, haha, men jag har väl något lite roligare att dela med mig av idag än igår!

Idag tog jag faktiskt sovmorgon till halv åtta! Haha, nej, det är kanske inte så länge, men för mig som går upp klockan sex annars är det ändå ett tag, haha. Började plugga rätt så direkt, och framåt lunch tog jag och Conny en promenad. Han skulle nämligen klippa sig (äntligen, haha!) och eftersom det var så fint, men kallt, väder, så promenerade vi en rätt så bra bit. Fin i håret gick vi sedan och köpte fågelmat, lite godis, och sedan sushi till lunch, mumsigt! Verkligen mysig kvalitétstid tillsammans.

Resten av dagen har sedan bestått av plugg, och stora delar av kvällen blir likaså. Till åtta har jag i alla fall bestämt att det får vara nog för då ska jag se Melodifestivalen, haha! Det är ju ändå lite mysigt, och det ska bli spännande att se hur de har löst allt med upplägget i år i och med corona.

Ska ni se Melodifestivalen?

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Åh vad gott med sushi. Jag kommer nog inte sitta bänkad framför Melodifestivalen men ha på tv:n i bakgrunden ifall det kommer ett bra bidrag.

nouw.com/jossustravelpics
beattriicee
beattriicee,

Vilken mysig dag du hade!! 😍 och så härligt att komma ut en stund! Har själv börjat få en en rutin att gå upp tidigt men du går upp tidigare än mig och är så nyfiken när du går och lägger dig! 😅 Tar du ut 8 timmar sömn? Kanske ointressant för dig men intressant då jag försöker förstå mig på rutinen!

nouw.com/beattriicee
aliceemericsson
aliceemericsson,
Ja, jag får ut åtta timmar sömn! Jag brukar försöka lägga mig runt 21.30-22 varje kväll, då funkar det bra med att gå upp klockan 6.00. Jag är ingen kvällsmänniska, haha, så för mig är det lätt att lägga mig tidigt, och kroppen anpassar sig ju också efter ett tag. ^^ Dock blir känner jag mig lite stressad de gånger man inte riktigt lyckas somna den tiden, haha, då vet jag att morgondagen kommer att bli lite extra tuff! <3
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,

Okej men skönt att kroppen anpassar sig. Jag försöker somna vid 22 men somnar alltid någon timme senare och går upp 07 men är svintrött på dagarna 😅 Men försöker och blir så inspirerad av folk som klarat av detta för jag är en kvällsmänniska!

nouw.com/beattriicee
Madde,

Är med uppe tidigt. Idag kunde jag inte sova länge fastän jag hade möjlighet

www.madelein.se
agnesmathilda
agnesmathilda,

Mums vad gott med sushi!! Och skönt med lite sovmorgon ❤️

nouw.com/agnesmathilda
happyM
happyM,

Åh så mysigt och så härligt med frisörbesök ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Ibland så är det rätt skönt att inte vara ute på sociala medier, man kan behöva en paus och så. Gud vad den där sushin ser god ut! Önskar så att jag gillade sushi haha! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Julia Svensson,

Åh så mysigt!!

juliasvenssons.se