Mys-musik för lugna stunder

Åh, jag har hittat en så bra grej som jag verkligen vill tipsa om! Det är inget revolutionerande, men jag fick verkligen upp kärleken för det i helgen.

Jag älskar musik, och vem gör inte det? Men då jag jobbar med dans har jag väääldigt mycket musik omkring mig, och likadant på Maxi går det musik i högtalarna hela tiden, plus allt ljud omkring från kunder, vagnar o.s.v. Därför är det så skönt att bara koppla bort de där ljuden. Men ibland blir det så tyst utan musik. Just eftersom jag är dansare har jag så svårt att bara ha musik som bakgrundsljud och "koppla bort" musiken utan jag börjar alltid koreografera i huvudet, haha, speciellt om det är låtar man kan och tycker om. Därför är musik inte alltid så avkopplande för mig.

Därför sökte jag häromdagen på Youtube på "cozy music", och fick upp en hel radda med videos med lugn, instrumental musik! Jag hittade den videon nedan och hade den i bakgrunden i flera timmar på kvällen!

Cozy music

Vad kan gå fel med lugn jazzmusik och regn på fönstren? Så avslappnande! Jag började genast följa kanalen Calmed By Nature som la ut denna video och har lyssnat på himla mycket därifrån de senaste dagarna, hihi. Det är så skönt att dra på under morgonen eller kvällen och bara ha i bakgrunden. Verkligen avslappnande.

En annan favorit är denna med piano och regn, från kanalen Cozy Rain. Ääälskar!

Och snart får man väl börja lyssna på julmusik...? Eller? Jag snubblade i alla fall över denna i mitt sökande och har sparat denna för att lite senare kunna få in riktig julkänsla, hihi. Så mysig! Denna är från kanalen Cozy Feels.

Jag lyssnade faktiskt på den andra videon senast i morse, och jag kände mig så lugn och samlad. Jag är redan taggad på att komma hem efter jobbet ikväll och sätta på en sån här mysig video. I de tider vi lever i är det viktigt att göra det som får en att må bra och slappna av, och förhoppningsvis kanske detta hjälper någon av er att göra dagarna lite lättare. Det är de små sakerna i vardagen.

Ha en fin onsdag, och ta hand om er.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,

Herregud vad mysigt <3

nouw.com/linndossing
Felicia,

åh jag brukar också lyssna på sådana videos, det kan vara så avslappnande! 😊

feliciahblogg.webblogg.se
happyM
happyM,

Åhh men så bra tips ❤️ Hörde faktiskt julmusik på reklam på tv:en idag och blev såååå glad hahah ❤️ Kram

nouw.com/happym
carroat
carroat,

Men så underbart! Och tack för alla pysseltips! 💕

nouw.com/carroat
Netti Starby ,

Tack för musik tipsen! <3 Kramis

starbys.se
Sara,

Så bra tips <3

www.aamaziing.se
Yasmine ,

Så bra tips! Jag älskar att ha lugn mysmusik de gånger jag inte orkar med annan musik. Kram

yasmissy.blogg.se