Mycket strul och veckans planer

Det har ju verkligen strulat rejält med Nouw de senaste dagarna, men nu hoppas jag att det värsta är över. Men om det inte dyker upp några inlägg eller om jag är så aktiv på att svara på kommentarer så vet ni varför, haha.

I alla fall, ny vecka, och vecka fyra innebär TERMINSSTART för mig, hihi! Ikväll ska jag äntligen börja undervisa igen och jag är så taggad! Denna vecka är väldigt full för mig, så jag tänkte vi ska dra vad jag har för planer so far!


Måndag: Jag sov otroligt dåligt inatt och hade sådan smärta i benet (dansa aldrig street i två timmar utan skor...), så jag är hemma och vilar nu och tar gymmet lite senare. Men gymmet hade jag tänkt dra mig till, sedan koreografera lite nytt, och ikväll jobbar jag 17-20.15 på dansskolan! Ska även göra några lite sista-minuten planeringar.

Tisdag: Gymmet igen, och sedan jobb 16-20.

Onsdag: Träning med The Aces 10-12, och sedan jobbar jag 18.45-21.30 på kvällen. Vill gärna hinna med gymmet emellan, men vi får se hur kroppen mår. Vill inte överanstränga kroppen nu när jag kommer börja dansa flera timmar igen.

Torsdag: Ledig! Jag ska träffa min älskade vän Frida som har flyttat tillbaka till stan igen (happy!) och kolla in hennes lägenhet, så ska få in det någon av dagarna med, eventuellt torsdag då kanske. Frida, om du ser detta, hit me up. ;) Gymmet vore inte heller helt fel, men kanske behöver en vilodag här!

Fredag: Jag vickar på dansskolan så jobbar 16-18 med uppvisningsgrupperna, sedan 18-20 har jag rep inför ett gig för Melodifestivalen! Ja, ni läste rätt, MELODIFESTIVALEN!

Lördag: Min älskade farmor fyller 80 år på fredagen, så på lördag blir det firande!

Söndag: Rep igen inför Mello-grejen 16-18! Gärna gym också någon gång under helgen.

Ha en superfin måndag och start på veckan!

KRAM!

Gillar