My one and only

Vad är det för dag idag? Fredag! Vad är det för speciellt med denna fredag? Jag får LOV! Åh, heja! Återigen; när jag slutade gymnasiet trodde jag det var slut med lov, men så började jag studera dans på heltid och vips så har man lov igen, haha! Underbart. Lärarna är också så noga med att vi faktiskt ska vila både kropp och knopp från både dans och projekt, så det är skönt, meeeen kommer bli en hel del av båda delar ändå faktiskt, hehe... Det är ju på lovet man liksom har tid att fixa med projketet, haha! Men ska såklart passa på att vila också!

Nu blev det ett jättelångt stycke om det, haha, men det var inte alls det jag tänkte få fram! Igår var det ju alla hjärtans dag, och jag och sambon hade en supermysig kväll. När jag kom hem stod det rosor på bordet! Jag fixade lite chokladdoppade jordgubbar, och sedan lagade vi fläskytterfilé med pommes innan vi åt jordgubbarna och bytte presenter. Pojken min slog på stort, och jag fick en hel burk med gott och blandat-saker såsom te, godis, doftljus, washi-tejp till min Bullet Journal, och så fick jag ännu mer te och en hel del choklad, hihi. Sötaste. Av mig fick han en målarbok för vuxna, en mugg som är tvådelad, haha, och lite godis!

Ikväll ska han åka till sin bror och umgås och stanna där över natten, så då ska jag faktiskt passa på att åka hem till mamma och pappa och sova där! Mysigt mysigt, men kommer kännas sååå konstigt att sova i sitt gamla rum som inte alls ser ut som det gjorde innan jag flyttade liksom, haha.

Hoppas att ni hade en fin dag igår oavsett om ni "firade" eller inte, och att ni får en trevlig helg! KRAM.

Gillar