Musikhjälpen 2019

Hej på er!

Igår kväll hade jag då gig med The Aces och vårt nätverk Shadow City i förmån för musikhjälpen 2019! Det var riktigt ösigt, och tillsammans körde vi tre nummer. Mina tjejer och jag gjorde först ett intro till grabbarnas nummer till Underklassmusik av Kartellen. Där skulle vi representera överklass och de underklass, så vårt intro var väldigt jazzigt och "classy" liksom.

Sedan efter det körde vi ett nummer till I Put A Spell On You med Annie Lennox där vi skildrade sexuellt utnyttjande, eller helt enkelt bli kontrollerad av sin respektive. En koreografi och tolkning jag är väldigt nöjd med.

Och sedan körde några av grabbarna och några av mina tjejer ett nummer i slutet som band ihop hela alltet. Jag ville jättegärna vara med på det, men jag har verkligen inte hunnit med allt annat som varit, men men, så är det.

Allt som allt är jag nöjd med allas insats och helheten, verkligen! Men jag är inte särskilt nöjd med min egen insats. Jag tyckte jag fumlade och var ostadig och gjorde massor av fel, men som tur är syns det inte jättetydligt i alla fall, haha. Alla framträdanden kan inte gå toppen, och det är viktigt att komma ihåg, men alla andra tyckte det var toppen i alla fall!

Riktigt roligt att göra, men efter dagens avslutningar på dansskolan och morgondagens avslutning med The Aces ska det verkligen bli SÅ skönt att få lite jullov! Är så trött på alla deadlines inför framträdanden nu, haha, hösten har verkligen varit hektisk.

KRAM!

Gillar

Kommentarer