Möter hösten med varma fötter

Hej på er!

Jag nämnde ju i slutet av förra veckan att jag äntligen fått tag i lite mer rejälare skor! I detta inlägg tänkte jag visa dem, och min supersnygga väska, eller "clutch", som jag suktat efter i ungefär ett år, haha.

Sneakers

Först ut är dessa sneakers från Lager 157! Det var min syster som tipsade om dessa då jag blev rätt så kär i hennes egna, haha. Som tidigare nämnt är de sneakers jag går i nu väldigt tunna och mycket mer anpassade för våren och sommaren, så jag ville verkligen ha några lite rejälare. Dock kändes det väldigt ovant med något i stilen "chunky" då jag brukar föredra nättare skor, haha, men att jag blir några centimeter längre klagar jag ju inte på! Riktigt taggad på att använda dessa. De kostade 200 kr och du hittar dem här.

Vinterskor

Näst ut är de här vinterskorna! Jag konstaterade ju väldigt snabbt här i början av hösten att mina vinterskor gjort sitt och att det var dags för nya. Jag har alltid gillat lite färg på mina skor, och även om brunt inte är någon wow-färg är det ju ändå lite roligare än svart, haha. Dessa har en rejäl sula, och sååå mysig fodring, hihi! De satt väldigt bra, och jag är väldigt taggad på att använda dessa under den blötare höstperioden, och vintern såklart. Dessa var nedsatta till 360 kr (kommer tyvärr ej ihåg ordinariepriset exakt, men någonstans runt 600 kr) och finns på Åhléns Outlet (i alla fall här i stan).

Väska

Åh, jag är så kluven över vad jag ska kalla denna, haha. I butiken stod det "clutch" på skylten, men på kvittot "dataväska", och det är också det ordet som gav en träff på internet. Anyways! Jag har i alla fall varit kär i denna sedan första gången jag satte min fot inne på Åhléns Outlet, men inte riktigt känt att jag behövt den. Varje gång jag gått in har jag gått till den och vridit och vänt. Men nu var det dags! Jag kände att jag fick unna mig.

Jag tror att anledningen till att jag inte köpt den är för att jag alltid har så mycket grejer i mina väskor och att denna aldrig någonsin skulle kunna få plats med allt det, haha. Men min sambo, som är bra smart han, sa faktiskt att "Du kan ju ha papper och block i denna och sen en vanlig liten handväska istället för en stor ryggsäck, det blir ju supersnyggt!", och då blev jag övertalad, haha. Jag har faktiskt önskat mig den bruna i julklapp också... Denna var nedsatt till 90 kr (vilket kap!) från någonstans runt 300 kr. Den är från Åhléns Outlet, men den finns även att köpa här och här till ordinariepris.

Har du några bra höstskor?

Hur är det med er idag då? Med mig är det bra, men jag vaknade upp och kände mig helt överkörd, haha. Jag tyckte jag sov bra, men det tyckte tydligen inte kroppen. Gjorde ett lite lättare träningspass i alla fall, och nu har jag fixat en del här hemma. Ikväll är det jobb för mig 15-22, och i helgen väntas roliga och spännande saker!

Ha en fin torsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

sara,

Fina ny saker du köpt! 😊

sarakarlson.blogg.se
happyM
happyM,

Åhhhh så snygga saker du köpt!! Nu blev jag påmind om att jag också verkligen behöver köpa nya skor hihi ❤️ Stor kram finis ❤️

nouw.com/happym
Jeanette,

Så himla fina skor! 😊 Jag måste verkligen också köpa bättre höstskor, har bara kalla sneakers så är hög tid att köpa nya 😊

jeanettte.blogg.se
beattriicee
beattriicee,

Riktigt snygga skor, älskar dem första!! Så fina och ser väldigt sköna ut! 🥰

nouw.com/beattriicee