Möten på Stiglötsgatan #andraföreställningen

Gårdagen var sååå magisk!

Denna föreställning blev så mycket bättre än premiären, och jag kunde inte vara mer nöjd! Ljud och ljus blev perfekt, vilket var en sådan lättnad efter förra gångens fiasko. Lokalen är också så mycket större, så det blev verkligen ett annat djup i hela föreställningen. Så najs!

Självklart var pensionärerna jag samarbetat med där, och de var så nöjda. Jag hade även skrivit små kort till dem och köpt blommor vilket de uppskattade väldigt mycket! Det var roligt att se hur de kände igen sig i låtarna från deras tid, haha, och hur de tagit med sig sina vänner från boendet. På plats var även min underbara mamma, mormor och morfar, min bästa vän Maja, och alla från min utbildning, och lärare. Vilket enormt stöd det var!

Att få massor av kramar efteråt av människor med tårar i ögonen som sa att de gråtit sig igenom föreställningen för den var så personlig, vacker och gripande var det bästa beröm,et jag kunde få. Verkligen helt underbart att höra hur föreställningen verkligen berörde människor. Fantastiskt.

Jag vet att jag har sagt det så många gånger, men jag är verkligen så stolt över mig själv och mina dansare för att vi fått ihop detta. Jag har lärt mig så otroligt mycket och haft så himla roligt. Verkligen en upplevelse för livet som jag är så tacksam för. Och att se människor framföra koreografier jag skapat, det kommer alltid att vara en av de bästa känslorna som finns. Speciellt när det berör. Jäklar vad jag är stolt och nöjd.

Gillar

Kommentarer

Sara,
Så häftigt 😃 <3
www.aamaziing.se
lilbabustyle
lilbabustyle,
Wow så fantastiskt! Stort grattis till allt och du är så grym som fixar allt. Härligt att allt blev perfekt den här gången!
nouw.com/lilbabustyle
lindajanssons - fashion,
Wow!!🙌 Du är grym! 💫
lindajanssons.com
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så roligt med dessa inläggen och alla fina bilder,vilket gäng ni är,kram
nouw.com/juliavnmelin
nwistrand
nwistrand,
Alltså, vilken grej! Så häftigt 😊 och så kul att se bilder
nouw.com/nwistrand
Men wow så häftigt och fantastiskt!! Kul att det blev så himla bra 😃
maddisenj.se
Hilma
Hilma,
Guuuuud vad kul! 😃 det är ju underbart när man får till den där KANON- föreställningen! Blir så sugen på att stå på scen när jag ser detta 😍
nouw.com/hilma
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOOOW! Jag är verkligen så sjukt imponerad av dig vännen! Du är ju verkligen HELT otrolig! Stor kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
nwistrand
nwistrand,
Hoppas du har en härlig torsdag! Snart helg 😃
nouw.com/nwistrand
Emma Engström,
Ihh vad roligt att det blev så lyckat!! Vore verkligen så himla kul att få se er 😃 Det verkar så häftigt! <3
nouw.com/emmaengstrom