Möten på Stiglötsgatan

I lördags gick som sagt min föreställning "Möten på Stiglötsgatan" av stapeln! Det var jättekul, men jag kan inte riktigt förstå att det är klart, haha. Eller "klart" är det ju inte riktigt, vi har en föreställning till, men ni fattar! Man har jobbat med det så länge och sedan är det liksom bara...över. Så tomt, haha. Men också skönt!

Jag är jättenöjd med mina dansares insats, de gjorde verkligen det bästa av allt, men tyvärr var ljudet och ljuset riktigt dåligt, vilket förstörde mycket. Då det uppstod lite missförstånd mellan oss och ljud-och ljuskillen så hann vi inte gå igenom ljud och ljus ordentligt, vilket var riktigt synd. Det blev liksom inte ett ordentligt genrep. Det var inte "dåligt" ljus, men inte alls så som jag föreställt mig, och ljudnivån var väldigt låg för en sådan föreställning. Väldigt tråkigt när det blir så då ljud och ljus ska förhöja och inte tvärtom, men vi får hoppas det blir bättre på vår andra föreställning!

Jag har maaaassor av bilder, men jag tänker att jag kör lite olika inlägg med bilder så får ni lite mobilbilder här så länge tills jag hunnit gå igenom allt! Och som sagt så dansade jag inte då det var min produktion och jag valde att enbart vara koreograf och producent. Men självklart klädde även jag upp mig i lite passande kläder för temat!

Så otroligt stolt och glad över mina dansare, de är bäst, nu taggar vi nästa föreställning 23 april!

Gillar