Morgonpromenad och kvällskänslor

Idag tog jag en vilodag från gymmet och började dagen med en morgonpromenad. Min kropp skrek verkligen efter en vilodag då jag bara byggt på träningsvärken från giget på nyår, så jag lyssnade. Himla skönt att komma ut och gå i det vackra vädret, och ännu bättre att göra det med en god vän.

Väl hemma igen gjorde jag lite matlådor och testade då ett nytt recept från "Portionen under tian", nämligen en linslasagne med BBQ-feeling! Den blev himla lyckad, och till och med min sambo (som är lite kräsen till vegetariskt) mumsade i sig glatt. High score!

Nu är han på jobbet där han kör ett pass 15-20. Jag vet inte hur det är med er när ni hamnar i liknande situationer, men för mig känns det som att kvällen börjar när han börjar jobbar, liksom just för att han ska vara borta "hela" kvällen, även om det inte är kväll när han börjar. Förstår ni hur jag menar, haha? Och så vädret såklart, att det redan börjar bli mörkt ute gör ju att det redan känns som kväll, och då ännu mer när man ska vara ensam hela kvällen.

MEN, jag ska försöka hålla fast i eftermiddagskänslan istället ett tag till och ska strax bege mig in till stan med Johanna! Byxorna jag beställde hem var tyvärr inte alls i tycke och smak, så jag ska se om jag lyckas hitta några nu på rean. Wish me luck!

Kram på er!

Gillar