Morgon på museet

// ÅHHHH, så frustrerande, IGEN! Det här inlägget skulle kommit upp IGÅR, men nehej?? Åh, så irriterad jag blir. Det får komma nu istället. Usch, det verkligen kryper i mig, vill ju ha ett inlägg varje dag och känns så irriterande när man verkligen suttit och skrivit ihop och trott att det publicerats, men sen neeeej. Suck.//

Hej på er!
Måndag idag vilket för mig innebär kort dag på min utbildning! Alltid skönt med en liten mjukstart! På måndagar har vi först improvisation och sedan street. Just nu har vi ett samarbete med Länsmuseet i Linköping, då de den 2/3 ska slå igen hela museet i två år för renovering. Den 2/3 ska de då ha en stor fest med gratis inträde som pågår hela dagen fram till midnatt, och då ville de ha lite dansuppträdanden och frågade om vi inte kunde göra något!

Så förra måndagen samt idag och imorgon, har vi varit på museet och inspirerats och improviserat utifrån de olika utställningarna och konstverken. Det är ganska svårt, men idag hittade jag äntligen min inspiration! Den här fantastiska blå dörren, eller ingång till ett gammalt linneskåp, fastnade jag verkligen för! Improviserade kring den en stund, och det ska bli roligt att se vad jag kan få ihop! Så fränt att liksom bli "en del" av utställningen!

Sedan hade vi street då vi körde locking, såååå kul! Nu är jag hemma och ska strax fixa mig lite mat och jobba med projektet innan jag drar iväg och har The Aces och projekt-rep!

Hoppas att ni har en fin måndag, kram!

Utställningen vi jobbade med idag, men vi jobbar även med fler utställningar att dansa kring.

Gillar

Kommentarer

enna,
Vad kul att ni ska dansa där 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Carolina,
Vad roligt med ett sådant samarbete inför att de ska ta och stänga igen för att kunna renovera! 😃
knaset.com
Då kanske man skulle åka dit i mars 😋
www.henrikolsson.eu
Blondina,
vilket härligt museeum 😊 sv; Men tack 😊 De är nog jättebra för en 😊
blondinas.se
Jasmine,
Svar: Tack så mycket för din kommentar.
Kram
rosanatt.blogg.se
Sara,
Åh vad kul o spännande! 😊
www.aamaziing.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh hoppas du får en superfin dag hjärtat! Kram <3
nouw.com/elinelmersson
Alice,
Vilket spännande uppdrag att dansa på ett museum!
alicelindstrom.se