Monday

Hej på er!

Hur har ni det denna måndag? Själv har jag det bra och börjar landa lite efter lördagens föreställningar. Åh, det var så roligt! Igår var jag väldigt trött när jag vaknade, men det var bara att pallra sig iväg till dansskolan och undervisa några pass. Det är andra veckan nu för mina söndagskurser, och det är så roligt att se allas utveckling så fort, speciellt på mina nybörjare i street!

En annan grej som var såååå himla skön, var att jag hann dansa själv. Inte koreografera, inte för någon, bara improvisera för mig själv för min egen skull. När jag jobbar med dans som ett yrke så blir det ju väldigt mycket planering, koreograferande, teknikträning, jobba inför deadlines o.s.v., så det var otroligt skönt att bara dansa för mig själv, för själen helt enkelt.

När jag var på väg hem igår så fick jag ett sms från en lärare på DeGeer som frågade om jag kunde vara vikarie idag 8.10-9.30, och visst kunde jag det! Jätteroligt verkligen.

Nu är jag hemma och tar det baaaara lugnt. Har tagit en liten kort powernap, ätit sambons nybakta bröd, kollat lite serier, och nu sitter jag här med bloggen. Innan jag ska iväg i eftermiddag igen ska jag bara redigera lite filmer från helgen och fortsätta ta det lugnt. Resten av veckan blir förmodligen lite lugnare än de två senaste, herregud alltså, haha.

KRAM på er fina ni!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vad härligt att du dansade för dig själv och så kul att du fick ett pass imorse! 😃 Kramis
starbys.se
Alice,
Vad roligt att du ska vikariera!
alicelindstrom.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Kan nästan tänka mig hur skönt det är att få sin egna dansstund för sig själv ibland! Men åh vad mys med serietittande och nybakat bröd, mumma <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åhhh gud förstår verkligen att det är galet roligt ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Ida,
Låter ju som en härlig måndag!! Roligt att du fick dansa lite själv också 😃
idanilssonphoto.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Du är värd lite vila! Du är så duktig och så engagerad 😍
nouw.com/emelieanderssoon
Linnea,
Härligt attdu själv hann dansa lite också!:)
linneakinis.blogg.se/
Sara,
Så kul att se hur de utvecklas <3
www.aamaziing.se