Mitt i rörelserna

Hej på er!

Igår ekade det tomt här, men som man säger så kom livet lite emellan, haha. Kvällarna nu är ju fullt ös medvetslös när jag tar igen jazz-klasserna från i höstas måndag-torsdag. Jättekul, men verkligen slitigt på kroppen! Man märker att man inte använt "jazzmusklerna" lika flitigt den senaste tiden, haha.

MEN, jag gjorde ju faktiskt en annan jättespännande sak igår som jag vill dela med mig av! En bekant till mig sedan gymnasiet går sista året på sin universitetsutbildning i film och foto, och när han såg dansvideon som jag koreograferat (klicka häääär för att kika på den!) så kontaktade han mig och vi började planera ett litet projekt! Så igår var han med mig i danssalen en stund och fotade, och titta så bra bilderna blev!

Foton av: Rabin Akram.

Åh, jag blev så galet nöjd, även om detta bara var en testomgång och vi testade lite olika idéer! Jag vet inte vad jag hade förväntat mig då jag inte är så insatt i foto, haha, men verkligen inte det här, det blev över mina förväntningar! Att fånga dans på bild är verkligen svårt, och varje gång man försöker själv blir det bara suddigt, haha, så blev helt tagen av kvalitén som kunde bli mitt i så snabba rörelser!

Är så himla tacksam för alla människor jag får träffa genom dansen, det är så himla roligt hur olika kreativa konstformer kan komplettera och gynna varandra! Mer samarbeten till folket! Nästa vecka har vi pratat om att ha en lite mer uppstyrd fotografering, det ska bli så himla roligt!

Tycker absolut ni ska kika in hans Instagram för fler grymma foton!

Nu ska jag djupdyka ned i plugget igen innan det är dags att åka och undervisa veckans tredje lektion!

Ha en fortsatt fin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

T',

Så kul med projekt! Bilderna är så fina och tilltalande också!

devote.se/babustyle
celinelundqvists
celinelundqvists,
carroat
carroat,

Spännande det låter! Och kul att du med är oxe! 🥰

nouw.com/carroat
Enna,

Det där lät så spännande ju!

sayyeastofashion.blogg.se
Sara,

Vad kul 😃

aamaziing.se
linndossing
linndossing,

Men shit vilka snygga bilder!!! Grymt <3

nouw.com/linndossing
tinafalkestad
tinafalkestad,

Wow vilka fina bilder de blev, förstår verkligen att du är nöjd😍ja de måste vara jättesvårt att fånga dans på bild! Men kul att ni börjat med ett projekt ihop! Förstår verkligen du är sliten i kroppen, men förstår också på dig att de är jättekul!😍 ha en fantastisk torsdag nu fina du❤️

nouw.com/tinafalkestad
Ellen,

Åh vad kul, och vlilka fina bilder det blev! Verkligen.

ellengrantz.se/
beattriicee
beattriicee,

Vad kul att du blev nöjd och jag älskar verkligen hur bra danssteg man fångat på bilderna! ❤️

nouw.com/beattriicee
Pauline,