Misslyckad lunch i sommarstaden

Idag vaknade jag upp till en (nästan) oplanerad fredag! I veckan har det varit fullt upp, och både onsdag och torsdag jobbade jag på Maxi. Jag var helt slut och sov till hela halv tio i morse! Hör ni? HALV TIO! Jag som annars aldrig sover längre än halv åtta, haha.

När jag satt med min frukost ringde mamma och frågade om jag ville följa med henne och syster till Söderköping. Så en halvtimme senare var min fredag inte så oplanerad längre och jag var påklädd och redo! Söderköping är ju verkligen en sommarstad och verkligen ett måste att besöka under sommaren, hihi.

Först stannade vi i en textilbutik, sedan strosade vi omkring längst med kanalen. Vi åt mat på Lock, Hop and Barrel, men det rekommenderar jag verkligen inte. Vi åt där förra året och fick vänta extremt (och då menar jag verkligen extremt) länge på maten, och då hade vi ändå beställt från lunchmenyn. Vi tänkte det ge det en chans till nu i år och tänkte att vi att det var en engånshändelse förra sommaren, men nej. Fyrtio minuter (!) fick vi vänta på vår mat, och även denna gång hade vi beställt från lunchmenyn. Vi märkte även att fler gäster frågade efter sin mat, och ett par som kom in efter oss hann till och med beställa och äta innan vi hann få vår mat! Så nej, nu har de fått två chanser och får ingen mer. Det är uppenbarligen något väldigt fel inne i köket. Jag är inte den som klagar eller är så kräsen med restauranger och har full förståelse för att saker kan hända och om det är mycket folk, men när det inte alls är någon så kallad "lunch rush" börjar man ju fundera. Så det rekommenderar jag inte om ni åker till Söderköping. Maten är okej, men inte värd väntan.

Efter vår misslyckade lunch avslutade vi med en glass som verkligen inte gjorde en besviken! Jag tog en glass med saltade jordnötter och kola, och wow! De gör även all glass på plats och har nya smaker varje säsong, så det rekommenderar jag verkligen.

Nu är jag hemma och ska strax svida om och dra mig inåt stan! Ikväll ska jag och Conny nämligen äta middag med våra vänner Molly och Alexander, så mysigt! Men jag tycker vädret är så knepigt. Det blåser verkligen storm, och ibland är det varmt, och ibland kallt. Så ja, det är lite knepigt med hur man ska klä sig tycker jag.

Hoppas ni får en fortsatt fin fredag och en bra start på helgen!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh, vilken dag det blev för dig!! Kan nästan tycka att det lite oplanerade kan komma och bli det bästa just för att det är oplanerat 😃 MYS! <3
nouw.com/emmaengstrom
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
40 minuter är verkligen för lång tid att vänta. Vad konstigt att dom som kom efter er fick ut sin mat så fort. Verkar ju inte som att det är någon ordning.
nouw.com/jossustravelpics
Jasmine,
Tråkigt att behöva vänta så länge på maten, men glad att ni fick mumsa på god glass därefter.

Svar: Tack, kul att du gillar min wasitejp från San Francisco. Jag tycker delvis att det är svårt att använda washi i min BuJo. Har du några tips att ge? Det hade varit roligt att se!

Kram
rosanatt.blogg.se
by_anniess
by_anniess,
Så gott med glass! 😊 Hoppas Du får en Toppen helg<3
Kramar
nouw.com/by_anniess
evelinajosefines
evelinajosefines,
Vad mysigt att spendera lite tid med din mamma och syster!🥰
nouw.com/evelinajosefines
hilmak
hilmak,
Åh så sjukt tråkigt med "dåliga" restauranger🙄 Sånt får mig bara att tänka att man kunde ätit bättre hemma typ haha. Tur glassen höjde stämningen 😘 Kram!
nouw.com/hilmak