Mini-renovering

Igår nämnde jag att jag hade varit ute på lite äventyr, hihi! Jag var nämligen och besökte en hel del second hand-butiker på jakt efter ett soffbord. Soffbord var prio ett då jag är SÅ trött på vårt nuvarande, samt Connys sittpuff med förvaring som har fått agera ett kompletterande soffbord. Detta gjorde jag i smyg då han är otroligt svår att få foten ur och faktiskt köpa något ibland, han vrider gärna och vänder på det en gång för mycket medan jag är mer impulsiv, haha.


Så igår åkte jag hemifrån i smyg fast besluten att komma hem med ett soffbord så puffen skulle komma bort en gång för alla! Men, dock blev det inget bord... En annan grej vi länge tänkt på för att få lite mer förvaring, men som varit prio nummer två, är en byrå eller bänk vid vardagsrumsfönstret för att få mer förvaring. Och vet ni vad? Jag hittade den perfekta byrån!

För 195 kronor på Erikshjälpen kammade jag hem denna goding. Jag höll mig hemifrån tills Conny åkte till jobbet, och väl hemma började arbetet med att måla, måla, och måla lite till!

Och resultatet blev såååå bra! Jag blev verkligen jättenöjd, och hela rummet blev mycket luftigare nu när jag fick ned all förvaring i puffen till byrån istället. Men jag ska visa er hur det såg ut först!

Före...

... och efter!

Jag är verkligen jättenöjd, och Conny blev minst sagt förvånad när han kom hem, hihi! Som tur var gillade han det också, och han tyckte det blev mycket mer hemtrevligt och luftigt. Underskatta aldrig second hand och ett lager färg!

Hoppas ni får en fin söndag, själv har jag jobb på Maxi 10-19 idag!

KRAM.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh det blev verkligen superfint! Älskar!
nouw.com/celinelundqvists
Så fint fynd 😃. Jag älskar second hand och likande saker så förstår att du var nöjd med detta 😃. Tänk så kul det är ändå och alla fynd man kan göra 😊
www.saramadeleine.se
happyM
happyM,
Åh wow så himla fint ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
carroat
carroat,
Åh så snyggt det blev! 😍
nouw.com/carroat
Josäfin,
wow så bra det blev!! 😃
jossanamigo.blogg.se